طرح سوال چرایی قطع درختان چیتگر و پاسخ شهردار منطقه ۲۲
وی ادامه داد: ما چندین بار تذکرات مختلفی در موارد مختلف خطاب به شهرداری منطقه ۲۲ ابراز داشتیم اما گویا این تذکرات نادیده گرفته میشوند.
مختاباد اظهارکرد: وقتی ما قطع یک یا دو اصله درخت از سوی شهروندان را جریمه میکنیم یا به آنان پایان کار نمیدهیم قطع چندین هزار اصله درخت از سوی شهرداری چه توجیهی میتواند داشته باشد .
در ادامه جلسه شهردار منطقه ۲۲ که در جلسه حضور پیدا کرده بود، نسبت به ارائه گزارش در این مورد گفت: بوستان چیتگر از سال ۸۶ بر اساس مدارک و مستندات موجود به واسطه سرمای بیسابقه آن سال دچار سرمازدگی شد که این امر موجب خشک شدن برخی درختان این بوستان شد.
ابوالقاسم مولایی در ادامه افزود: با توجه به اینکه این درختان دارای قدمت مشخصی هستند و نیز با توجه به اینکه فضای بصری بوستان ۹۸۰ هکتاری چیتگر را تحتالشعاع قرار داده بودند با استفاده از نظر کارشناسان نسبت به قطع ۱۷۰۰ اصله درخت اقدام کردیم.
وی اضافه کرد: این در حالی است که ما اقدامات موثری در حفظ و نگاه داشت درختان این بوستان انجام دادیم و چه بسا چندین برابر این تعداد درختان را احیا کردیم، اما آن تعداد که قطع شد قابل احیا نبود .
مولایی در ادامه با ابراز گلایه از عدم همکاری برخی سازمانها نظیر سازمان آب، گفت: در این جا یک سوال مطرح است اینکه سازمان آب به چه مجوزی به واسطه عدم پرداخت حق آب، آب چیتگر را قطع می کند، آیا کسی این سوال را از سازمان آب پرسیده؟ آیا تنها شهرداری باید پاسخگوی خدمت رسانی به مردم باشد؟
شهردار منطقه ۲۲، افزود: این در حالی است که شهرداری میلیاردها تومان از سازمان آب به واسطه حفاریهایی که انجام داده یا از سازمان برق به واسطه روشناییهایی که وظیفه آنها بوده و شهرداری انجام داده، طلبکار است.
مولایی ابراز داشت: ما اقدامات بسیاری در جهت حفظ ، نگاه داشت و احیای درختان انجام میدهیم اما وقتی آب مجموعه را قطع می کنند، کاری از دست ما بر نمیآید.
در ادامه مختاباد
بار دیگر، گفت: توضیحات شهردار به نظر من قابل پذیرش نیست؛ چرا که خودشان عنوان کردند
درختان دچار سرمازدگی شدهاند. بنابراین قطع آب و موارد این چنینی نمیتواند دخیل باشد.
انتهای پیام/