صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آمریکا در مسیر ثبت خشونت بار‌ترین سال به دلیل تیراندازی‎های جمعی

۱۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۱:۱۴
کد خبر: ۷۴۵۰۷۶
یک گزارش نشان می‎دهد از ابتدای سال ۲۰۲۱ تاکنون، بیش از ۲۴ هزار نفر بر اثر خشونت تسلیحاتی در آمریکا جان خود را از دست داده‎اند.

- براساس تجزیه و تحلیل‌ «ای بی سی نیوز» بر روی داده‌های آرشیو خشونت تسلیحاتی آمریکا، بین ۱۷ تا ۲۳ جولای، دستکم ۹۱۵ مورد تیراندازی در سراسر آمریکا رخ داده است.

این حوادث تیراندازی دستکم ۴۳۰ کشته و بیش از هزار زخمی بر جای گذاشته است.

موج تیراندازی‌ها، آمریکا را برای ثبت یک رکورد سالانه در موضوع خشونت با اسلحه آماده می‌کند.

آمریکا در سال ۲۰۲۰ میلادی با ثبت بیش از ۴۳ هزار کشته بر اثر تیراندازی، رکوردی بی سابقه در ۲ دهه اخیر را به ثبت رسانده است.

بر اساس جدید‌ترین آمارها، از ابتدای سال ۲۰۲۱ تاکنون، بیش از ۲۴ هزار نفر بر اثر خشونت تسلیحاتی در آمریکا جان خود را از دست داده‎‏اند؛ این به معنای این است که هر ۱۰ دقیقه یک نفر در آمریکا با اسلحه کشته می‌شود.

«مارک برایانت»، مدیر اجرایی آرشیو خشونت تسلیحاتی آمریکا، می‎گوید «حوادث این هفته نشان دهنده یک مسئله بزرگ سیستماتیک طولانی مدت است که در آن مردم حتی از رفتن به پارک‌ها و مراکز تجاری می‌ترسند؛ زیرا آن‌ها می‌دانند که وقتی به یک بازی بیس بال می‌روند، ممکن است یک تیراندازی روی دهد؛ این یک هفته فاجعه بار و وحشتناک بود.»

این تیراندازی‎ها که از «نبرد‌های گانگستری» گرفته تا تیراندازی جمعی و خشونت خانگی و خودکشی متغیر بوده و به طور نامتناسبی بر برخی مناطق متمرکز است؛ مناطق فقیرنشین شهری با جوامع بزرگ رنگین پوست که هنوز هم میراث دهه‌های ظلم و ستم علیه آنان را به همراه دارد.

«جاناتان جی»، کارشناس دانشگاه بوستون، می‎گوید «خشونت با اسلحه در مناطقی با نرخ بالای محرومیت اقتصادی، آسیب‌های ناشی از خشونت گذشته و اکنون کووید-۱۹ و دسترسی ضعیف به منابع، متمرکز شده است.»

مطالعه برنامه تحقیقاتی پیشگیری از خشونت دانشگاه کالیفرنیا نشان می‎دهد در حالی که آمریکایی‌ها طی شیوع همه گیری کرونا شاهد افزایش خرید سلاح بودند، اما افزایش تیراندازی‌ها تنها به این عامل ارتباط ندارد.

نویسنده این تحقیق می‎گوید «ما باید عوامل دیگر را مانند از دست دادن شغل، تغییر اقتصادی، تعطیلی مدارس، سازمان‌های اجتماعی و غیرانتفاعی و ناآرامی‌های مدنی هم به عنوان عامل نگاه کنیم.»


برچسب ها: آمریکا جو بایدن

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *