طرحهای قرآنی باید با تکنیکهای قرآنی گفتمان سازی شود
حجت الاسلام والمسلمین علی قاسمی، مدیر معارف قرآن و عترت آستان مقدس حضرت معصومه (س) در گفتوگو با پیرامون طرح «من قرآن را دوست دارم»گفت : فعالیتهای قرآنی عتبات مقدسه و آستان قدس رضوی باید بر مبنای رفع بی سوادی قرآنی در بین مردم انجام شود چرا که مجالست با قرآن انسان را به سوی بندگی و عبودیت پیش میبرد و نورانیت جامعه را به دنبال دارد.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ قرآن باید در قالب طرحهای قرآنی دقیق و عالمانه در جامعه ترویج شود، گفت: طرح مشترک عتبات مقدسه با عنوان من قرآن را دوست دارم اگر با رعایت بایستههای لازم اجرا شود قطعا اثرات مثبتی در حوزه سواد آموزی قرآنی در بین عموم برجای خواهد گذاشت، اما برای تحقق این امر بایستی این چنین طرحها نه صرفا در شبکه قرآن که از مخاطبین خاص برخوردار است تبلیغ شود بلکه در رسانه ملی و برای عموم منعکس شود تا نتیجه مطلوب بدهد.
حجت الاسلام قاسمی با بیان اینکه طرحهای قرآنی باید با تکنیکهای قرآنی و با گفتگو با نخبگان قرآنی و ساختن مستندهای قرآنی در بین مردم گفتمان سازی شود، خاطر نشان کرد: امروز نهادهای حاکمیتی به مسیرهای تبلیغی، نمایشی و کم فایده روی آورده اند و به کار اساسی زیاد توجه نمیکنند توجه به حلقه کوچک آموزش قرآن و بازتر کردن این حلقه یک نیاز غیرقابل انگار است. امیدواریم با اجرایی شدن این طرح قرآنی و با عنایت اهل بیت (ع) جایی برای آموزش قرآن هم باز شود و عموم جامعه به سمت قران آموزی سوق پیدا کنند.
مدیر معارف قرآن و عترت آستان مقدس حضرت معصومه (س) با بیان اینکه تبلیغات و محتوای آموزشی طرح در اثرگذاری آن نقش مهمی را ایفا میکند، افزود: بهره گیری از اساتید مجرب قرآنی، محتوای متنوع و همفکری عتبات مقدسه در جذب مخاطب و نتیجه مطلوب بسیار موثر است.
حجت الاسلام قاسمی با بیان اینکه انس با قرآن موجب رشد معنوی، اخلاقی و تربیتی میشود، ادامه داد: آستانهای مقدس متناسب با جایگاه ویژه دینی که دارند مورد مراجعه مردم قرار گرفته اند لذا فعالیتهای قرآنی این مکانهای مقدسه به ویژه در عرصه آموزش قرآن با اتکاء به آبروی اهل بیت (ع) در جای جای کشور گسترش یابد.
وی با بیان اینکه امروز آستان مقدس حضرت معصومه به پشتوانه بسیار خوبی در حوزه آموزش قرآن فعالیت میکند، گفت: در دوره جدید بیش از. ۱۰۰ هزار ساعت آموزش داشتیم که از افراد مختلف بودند و در حال حاضر از سوی این آستان مقدس ۵۰ هزار شاگرد قرآن آموز تربیت شده اند.
مدیر معارف قرآن و عترت آستان مقدس حضرت معصومه (س) با بیان روایتی از امام علی (ع) که میفرماید: هیچکس با قرآن ننشسته مگر با کاهش و افزایش از نزد آن برخاسته است، افزایش در هدایت و کاهش در گمراهی، افزود: گسترش فعالیتهای قرآنی میتواند در رفع بی سوادی قرآنی مهم و اثربخش باشد. این حرکت آستان قدس رضوی بسیار خوب و ارزشمند است و امیدواریم با هم افزایی عتبات مقدسه و با استفاده از امکانات و طرفیتهای این آستانها آثار خوب و مضاعف را در عرصه قرآن شاهد باشیم.
وی افزود: طرح من قرآن را دوست دارم یک حرکت وحدت آفرین و قابل تقدیر است انشا الله خدا عنایت کند که این طرح شایسته آثار مطلوب را به دنبال داشته باشد.
انتهای پیام/