نماینده سابق پارلمان کویت: ایران و همپیمانانش در محور مقاومت از حقوق بشر دفاع میکنند
وی تصریح کرد: منشور سازمان ملل متحد که هدف از آن، نجات ملتها از فجایع و غمهای غیرقابل توصیف جنگهای اول و دوم و نیز نجات نسلهای آینده بود و در سال ۱۹۴۵ م صادر شد و پس از آن بیانیه حقوق بشر در سال ۱۹۴۸ م و سپس دو پیمان بین المللی حقوق بشر در سال ۱۹۶۶ م که منشور بین المللی حقوق بشر را تشکیل دادند هدف از همه این ها، آن بود که روحیه مسامحه داشته باشیم و در صلح و حسن همجواری زندگی کنیم و نیروهای سازمان ملل متحد، حافظ امنیت و صلح بین المللی باشند.
نماینده سابق پارلمان کویت اظهار داشت: اما اگر نگاهی کلی و عینی به اوضاع کنونی جهان و نتایج ابزارهای جهانی و فجایع و جنگها بیندازیم میبینیم که برخی از اعضای سازمان ملل متحد با لجاجت، ساز مخالف میزنند و تمامی قوانینی که خود تصویب کرده بودند سرکشی مینمایند و در اجرای تصمیمات یکجانبه خود به زور متوسل میشوند و سیاست یک بام و دو هوا را در تعامل با حقوق بشر در پیش گرفته اند، به طوری که بر اساس منافع خود، برخی مردم را محروم نگه میدارند و برای برخی دیگر، قائل به حق میشوند. مانند ملت جمهوری اسلامی که تحت تحریم است. همچنین ملتهای سوریه، ونزوئلا و یمن نیز تحریم هستند.
وی ادامه داد: همچنین شاهد جرایم نظام (سعودی) در بلاد الحرمین هستیم که که در حق مردمش روا میدارد. مردم خلیج در رنج و عذاب هستند؛ اما سرمایههای این ملتها در راه سرکوب بشر استفاده میشود به طور مثال در بحرین، کویت، امارات و دیگر کشورهای خلیج فارس. همچنین از آن سرمایهها در راه حمایت مالی از جنگ علیه کشورهای عربی و اسلامی و ایجاد فتنه و برانگیختن انواع مختلف گرایشهای نژادپرستانه علیه مسلمانان استفاده میشود.
عبدالحمید دشتی، افزود: همچنین نیجریهایها و مردم روهینگا و بسیاری دیگر از مردم در رنج و عذاب هستند. امروز که کنفرانس با برکت شما به مناسبت روز حقوق بشر اسلامی برگزار میشود ما واقعیاتی را مطرح میکنیم که در وجدان انسان وجود دارد و ساخته ما نیست. آن واقعیات، عبارت است از اینکه اسلام به دستور خداوند، انسان را مورد تکریم قرار داده و حقوق زیادی را برایش قائل شده که در حیات انسانی، اخلاقی، فطری، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، دینی، فرهنگی و تمدنانه اش تجلی یافته است.
وی گفت: سازمان ملل متحد اذعان نموده است به اینکه امام علی ابن ابی طالب علیه السلام، اولین اصل حقوق بشر را بنا نهاد آنجا که فرمود: "الناس صنفان: إما أخ لک فی الدین أو نظیر لک فی الخلق" (مردم بر دو نوع هستند: یا برادر دینی ات هستند و یا هم نوع تو). این اصل، همان چیزی است که مشاوران حقوقی سازمان ملل متحد بر آن تکیه کردند. همچنین در گزارش سازمان ملل متحد در سال ۲۰۰۲ م به توصیه امام علی بن ابی طالب علیه السلام به مالک اشتر به هنگام انتصاب او به عنوان والی مصر اشاره شده است. جامعه بین الملل به ویژه بودن شخصیت امام علی علیه السلام در محترم شمردن حقوق تمامی بشر اعم از مسلمانان و غیر مسلمانان و ترویج عدالت و برابری میان مردم و احترام گذاشتن به نظر دیگری اذعان کرده است.
نماینده سابق پارلمان کویت اظهار داشت: امروز شما گرد هم آمدید تا در این کنفرانس به بحث و بررسی موضوع حقوق بشر بپردازید. این در حالی است که تمامی جهان و بشریت با چالشی بزرگ روبرو است؛ چرا که انسان در این سیاره هیچ گاه تصور نمیکرد که چه حجمی از وحشی گری در انتظارش است. آفرین بر شما که این کنفرانس با برکت را ترتیب دادید.
وی گفت: امام روح الله خمینی که بنیاگذار انقلاب اسلامی است به حقوق بشر ایمان داشت؛ بشری که اسلام، آن را گرامی داشته است. ایشان در راستای پیشبینی آینده، با بررسی نقشههای استکبار و صهیونیسم جهانی مبنی بر تضعیف و نابودی بشریت، تلاش کرد تا به ملتهای مستضعف کمک کند و حکومتی قوی تأسیس کند که امروز، امید امت و تمامی آزادگان جهان است.
عبدالحمید دشتی، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران و همپیمانانش که مؤمن به همان رسالت هستند و محور مقاومت را تشکیل میدهند امروزه از بشر و حقوق بشر دفاع میکنند. جهان امروز با چالشی بزرگ و طرحی وحشیانه و بزرگ روبرو است و تنها امیدمان به خدا و کسانی است که با شما هم اندیشه هستند و زیر پرچم، ولی فقیه امام خامنهای (دام ظله) به مقاومت در برابر قدرتهای مستکبر و صهیونیسم جهانی میپردازند تا بشریت و آزادگان جهان را به آرزویش برسانند و نسلهای آینده را از فجایع جنگ و توطئه نجات دهند تا همگی به برکت خون شهیدان و فداکاریهای جانبازان و مقاومان در میادین مختلف جهاد در صلح و حسن همجواری و صلح و امنیت بین الملل زندگی کنند.