صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

واکنش سخنگوی جمعیت هلال احمر به مصاحبه میزان

۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۳:۳۰:۰۲
کد خبر: ۶۴۱۷۲۵
سخنگوی جمعیت هلال احمر در واکنش به انتقاد کارشناسان گفت: برنامه های مناسبی بریا افزایش شاخص آمادگی مردم در مقابل حوادث داریم.

- این روز‌ها بازار اعلام آمار درباره میزان تاب آوری پایتخت در مقابل حوادث و آمادگی مردم در برابر مخاطرات داغ است. به طوریکه مدیریت بحران آمار ۱۸ درصدی و جمعیت هلال احمر آمار ۸ درصدی از میزان آمادگی مردم در مقابل مخاطرات را منتشر کرده اند.

در این بین، عده‌ای از کارشناسان به مسئولان انتقاد می‌کنند از بیان این آمار چه نیتی دارند، در حالیکه به نظر می‌رسد اعلام آمار تنها باعث ایجاد رعب و وحشت می‌شود.

محمد نصیری در گفت‌وگو با میزان گفت: جمعیت هلال احمر، در آزمونی ۱۵ سوال در طرح خادم دارد.

شاخص ملی آمادگی خانوار در برابر بلایا را اندازه گیری می‌کند. آمادگی خانواده‌های ایرانی در سال ۱۳۹۱ معادل ۸/۵ درصد بوده است که با مداخله و اجرای برنامة ارزیابی و آموزش آمادگی خانوار برای بلایا، این میزان در سال ۹۴ به ۹/۳ درصد رسیده است. اما از سال ۹۴ به بعد، پژوهش کاملی در این باره انجام نشده است.

وی افزود: مولفه‌های این شاخص عبارتند از برگزاری جلسات برنامه‌ریزی خانواده برای آمادگی در برابر بلایا، رسم نقشۀ خطر محل سکونت و تعیین نقاط امن و پرخطرآن، ارزیابی خطر سازه‌ای محل سکونت، اقدام برای مقاوم سازی سازه ای، ارزیابی خطر غیرسازه‌ای محل سکونت، اقدام برای کاهش خطرات غیرسازه‌ای، تهیه کیف اضطراری خانواده و داشتن برنامۀ ارتباطی خانواده در شرایط اضطراری است.

سخنگوی جمعیت هلال احمر ادامه داد: همچنین داشتن برنامۀ تخلیۀ منزل در شرایط اضطراری، داشتن برنامۀ کمک به افراد آسیب‌پذیر خانواده، آشنایی با هشدار‌های اولیه مخاطرات، وجود وسایل اطفای حریق درمنزل، آموزش دیدن حداقل یک نفر از اعضای خانواده برای کمک‌های اولیه در یک سال گذشته، مشارکت خانواده در برنامه‌های مدیریت بلایا محله و انجام تمرین (مانور) آمادگی در یک سال گذشته از سایر مولفه‌ها است.

نصیری اظهار کرد: در سال جاری، یکی از اولویت‌های ما انجام دوباره این پژوهش به صورت کاملا علمی است.

سخنگوی جمعیت هلال احمر اظهار کرد: برای بالا بردن این شاخص، دو ماموریت مهم در سال جاری داریم.

وی ادامه داد: ابتدا تلاش می‌کنیم با استفاده از فضای مجازی، به مردم آموزش دهیم. همچنین با راه اندازی خانه‌های هلال، قصد انجام آموزش‌های بیشتر داریم.

نصیری گفت: اگر این دو ماموریت انجام شوند، امسال مجددا این پژوهش کاملا علمی انجام می‌شود.

به گزارش میزان، هموطنان برای سنجش میزان آمادگی خانوار خود می‌توانند به سایت khadem.ir مراجعه نمایند.


برچسب ها: هلال احمر حادثه

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *