صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

وزیر دفاع هند: گفتگو با چین برای کاهش تنش‌ها ادامه دارد

۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۵:۰۱
کد خبر: ۶۲۵۰۷۲
وزیر دفاع هند از گفتگو و رایزنی با مسئولین دولت چین برای کاهش تنش‌های مرزی خبر داده و تاکید کرد: احتیاجی به میانجی گیری آمریکا نداریم.

- بنابر گزارش هندوستان تایمز، «رَجنات سینگ» وزیر دفاع هند اعلام کرد: گفتگو با چین برای کاهش تنش های مرزی شروع شده و مسئولین دو کشور در حال مساله هستند.

وی تصریح کرد: تبادل نظر بین هیات های سیاسی و نظامی دو کشور انجام شده و دهلی نو و پکن تمایل دارند مساله ایجاد شده به شکلی مسالمت آمیز حل و فصل شود.

سینگ اظهار داشت: ما نیازی به تعامل آمریکا در موضوع بحران لداخ نداریم و وزرای خارجه هر دو کشور پیشنهاد ترامپ برای میانجی گری را رد کرده‌اند.

وزیر دفاع هند افزود: از گذشته ساز و کار خاصی برای زمان بحران میان هند و چین تعریف شده و دو کشور در حال انجام تفاهم های قبلی هستند.

وی گفت: تنش های مرزی با چین از گذشته وجود داشته و همانطور که مردم دو کشور می دانند مساله حل شده است.

سینگ تاکید کرد: سیاست هند بسیار واضح است ما مایل هستیم ارتباط خوبی با همسایگان داشته باشیم ولی اگر مشکلی از سوی کشوری ایجاد شود قطعا دفاع خواهیم کرد.

گفتنی است تنش میان هند و چین در منطقه مرزی لداخ پس از آن آغاز شد که هند اقدام به ساخت جاده ای در یک منطقه تعیین تکلیف نشده کرد و چین با این ادعا که ساخت این جاده می تواند منجر به انتقال ادوات سنگین نظامی شود 5 هزار نیروی نظامی تازه به مرز با هند اعزام کرد.

نیروهای مرزی دو کشور چندین بار تنش داشتند و در یکی از این درگیری ها یک دسته نظامی هند چند ساعت توسط نظامیان چینی دستگیر شدند.

پس از این اتفاق نخست وزیر هند نیز دستور اضافه شدن نظامیان کشورش را صادر کرد و همین باعث گسترش تنش در لداخ شد.

از دید سازمان ملل لداخ بخشی از منطقه بزرگ کشمیر است و بین سه کشور هند،چین و پاکستان به شکلی تعیین تکلیف نشده باقی مانده است. سازمان ملل از این سه کشور خواسته با برگزاری یک همه پرسی آزادانه آینده کشمیر و نقاط تابع آن را به مردم این منطقه بسپارند.

تسنیم


برچسب ها: چین هند

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *