نکاتی بزرگ درباره سیره امام اول شیعیان/بازگشت «آل پاچینو» به سینمای هالیوود
- بیست و ششمین روز از اردیبهشت ماه ۹۹ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به چند نکته مهم پیرامون فضایل نهفته در وجود «امیرالمومنین (ع)» اشاره کرد.
چند نکته مهم پیرامون فضایل نهفته در وجود «امیرالمومنین(ع)»
محمدجواد رجبزاده در گفتوگو با پیرامون سیره اخلاقی «امیرالمومنین (ع)» گفت: «امیرالمومنین (ع)» شخصیتی با فضایل بی پایان داشتند، نشر این فضائل یکی از دغدغههای «پیامبر اکرم (ص)» محسوب میشد، از سوی دیگر سفارش و تاکید بر نشر این فضائل از جانب خداوند متعال نیز صورت میگرفت به عنوان مثال در آیه ۶۷ سوره مائده که مربوط به جریان غدیر خم است بیان شده: «أَیُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَیْکَ مِنْ رَبِّکَ ۖ وَإِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ ۚ وَاللَّهُ یَعْصِمُکَ مِنَ النَّاسِ ۗ إِنَّ اللَّهَ لَا یَهْدِی الْقَوْمَ الْکَافِرِینَ، ای پیغمبر، آنچه از خدا بر تو نازل شد به خلق برسان که اگر نرسانی تبلیغ رسالت و اداء وظیفه نکردهای، و خدا تو را از شرمردمان محفوظ خواهد داشت، و دل قوی دار که خدا کافران را به هیچ راه موفقیتی راهنمایی نخواهد کرد».
***فضیلت «امیرالمومنین (ع)» از زبان پروردگار
وی به تاکید خداوند متعال بر فضایل «امیرالمومنین (ع)» اشاره و ابراز کرد: هنگامی که خداوند به «پیامبراکرم (ص)» خود دستور داد تا «امیرالمومنین (ع)» را در غدیر خم به مردم معرفی کند به «پیامبراکرم (ص)» فرمود: اگر «امیرالمومنین (ع)» را به مردم به عنوان، ولی وصی معرفی نکنی رسالت ۲۳ ساله خود را زیر سوال برده اید این امر بیانگر این مهم است که ارزش و جایگاه فضایل «امیرالمومنین (ع)» به حدی است که کوتاهی در آن موجب از بین رفتن زحمات ۲۳ ساله «پیامبراکرم (ص)» میشود.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
فواید و فضایل دعای روز بیست و یکم ماه مبارک رمضان
سید واعظ موسوی در گفتوگو با پیرامون دعای روز بیست و یکم ماه مبارک رمضان گفت: دعایهای ماه مبارک رمضان ادعیهای ارزشمند با مضامین گرانبها هستند، در دعای روز بیست و یکم ماه مبارک رمضان آمده است: «اللهمّ اجْعَلْ لی فیهِ الى مَرْضاتِکَ دلیلاً ولا تَجْعَل للشّیْطان فیهِ علیّ سَبیلاً واجْعَلِ الجَنّةِ لی منْزِلاً ومَقیلاً یا قاضی حَوائِجَ الطّالِبین. خدایا قرار بده برایم در آن به سوى خوشنودىهایت راهنمایى و قرار مده شیطان را در آن بر من راهى وقرار بده بهشت را برایم منزل وآسایـشگاه اى برآورنده حاجتهاى جویندگان».
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه مطالب و گفتوگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید
وی در مورد مضمون دعای روز بیست و یکم ماه مبارک رمضان ابراز کرد: در دعای روز بیست و یکم ماه مبارک رمضان بندگان از خدا میخواهند تا برای آنان قرار دهد خشنودیش را همچنین راهنمایی کند ما را به راهی که در آن رضای خداوند باشد، از آنجا که انسان همواره نیازمند راهنما است لذا هدایت از سوی پروردگار تنها راه و مسیر خوشبختی انسان محسوب میشود و این راهنما برای ما انسانها «ائمه معصومین(ع)» و انبیاء الهی هستند.
موسوی «ائمه معصومین (ع)» را چراغ راه انسانها دانست و بیان کرد: خداوند همواره به یاد نبدگان خود بوده و هست و هیچگاه آنان را بدون راهنما قرار نمیدهد در این رابطه «ائمه معصومین (ع)» را در هر برهه از دوران قرار داده تا راهنمای ما انسانها باشند، «ائمه معصومین(ع)» در هر دوره گره گشایان مشکلات مومنان بودهاند و اکنون نیز ما از حضور حضرت «ولی عصر (عج)» نیز بهرمند هستیم.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
تقویت کمالات درونی انسان را برای فرج «امام زمان (عج)» آماده میکند
حجت الاسلام والمسلمین عباس نصیری فرد در گفتوگو با شیوه هدایت مسلمین توسط امام زمام (عج) گفت: در شرایطی که فقه، کلام و تمامی اصول و عقاید شیعه توسط ۱۱ امام معصوم تبیین شده، نیازی به حضور فیزیکی امام زمان (عج) احساس نمیشود چراکه هدایت ظاهری مردم انجام شده است، اما در این موقعیت نیاز به هدایت باطنی وجود دارد.
وی ادامه داد: البته باید توجه داشته باشیم در چنین شرایطی مردم با وجود اینکه عقاید دینی را در دست دارند و مبانی اعتقادی برای آنها تدوین شده، اما ممکن است به مسیر انحراف کشیده شوند و در این روند انحرافات باطنی اتفاق بیفتد.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده روایات متعدد از ظهور «حضرت مهدی(عج)» اینجا کلیک کنید
این کارشناس علوم قرآنی تصریح کرد: در موقعیتی که امکان انحرافات باطنی وجود دارد، امام باید از هدایت نوع دوم و راههای رساندن مردم به کمال و مطلوبات دینی استفاده کند.
وی همچنین اظهار کرد: حالت انتظار زمانی برای انسان اتفاق میافتد که حالت درونی و در واقع نفوس او و همچنین ارواح درونی اش بر این محور استوار شده باشد.
نصیری فرد توضیح داد: فراهم شدن حالت انتظار در درون انسان به این معنا است که هر چقدر مردم زمینه خوبیها و پرورش آنها را در درون خود بیشتر فراهم کنند، عنایت امام زمان (عج) نسبت به آنها بیشتر میشود.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود افزود: پیش از استوار شدن افراد در زمینه انتظار و مباحث مربوط به آن، چنین پرسشی مطرح میشود که آیا هر فردی چنین توانایی را دارد که به عنوان فرد منتظر نامیده شود؟
رئیس اندیشکده راهبردی مطالعات «جهان» همچنین اظهار کرد: داشتن حالت انتظار یکطرفه نیست بلکه موضوعی دو طرفه است به این معنا که تا زمانی که نور هدایت معنوی امام زمان (عج) به فرد نفوذ نکند، حالت انتظار در او ایجاد نمیشود چراکه آمدن امام در واقع برای هدایت و رسیدن مردم به کمال است.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
روایت عجیب یک مرگ در فیلم سینمایی «ائو»/تجربه سخت اولین حضور در عرصه سینما
- فیلم سینمایی «ائو» یکی از پدیدههای سینمای ایران در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر راهی شبکه نمایش خانگی شد تا در ایام تعطیلی کامل سینماهای سراسر کشور شانس خود برای جذب مخاطب را در این مدیوم بیازماید.
ماجرای «خانه» (ائو) حول یک وصیت نامه میچرخد. مردی از دنیا رفته و همه دور جسد او جمع شدهاند اما این جسد از چشم تماشاگر دور نگه داشته میشود. متوفی وصیت کرده که بعد از مرگ، جسد او را در اختیار دانشکده پزشکی برای استفاده علمی قرار دهند اما دخترش شدیدا مخالف است.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید
رامین ریاضی ، محدثه حیرت ، غلامرضا باقری ، صدیقه دریانی از جمله بازیگرانی هستند که در فیلم سینمایی ائو به نویسندگی و کارگردانی اصغر یوسفی نژاد به ایفای نقش پرداخته اند.
این فیلم پس از اکران در سینماهای «هنر و تجربه» و حضور در هجده جشنواره بینالمللی از جمله جشنواره فیلم توکیو، پکن، شبهای سیاه تالین، ترنسیلوانیا، استانبول و ... از دیروز وارد شبکه نمایش خانگی شد. «ائو» اولین ساخته بلند سینمایی اصغر یوسفینژاد در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و از مهرماه سال ۱۳۹۶ در گروه سینمایی «هنر و تجربه» اکران شد.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
فیلم مشهور «صورت زخمی» بازسازی میشود
- خبر بازسازی فیلم سینمایی «صورت زخمی» یکی از ماندگارترین آثار سینمای جهان که پیشتر آل پاچینو به عنوان نقش اول آن به ایفای نقش پرداخته بود شاید یکی معدود اخبار خوب سینمایی جهان طی ماه های گذشته است.
«صورت زخمی» سال ۱۹۸۳ به کارگردانی برایان دیپالما با بازی آل پاچینو و میشل فایفر و فیلم نامه الیور استون در واقع نسخه بازسازی و بازنگری شده «صورت زخمی» محصول ۱۹۳۲ به کارگردانی هاوارد هاکز و ریچارد راسن با فیلمنامه بن هکت و بازی پل مونی بود. آل پاچینو از ایده ساخته شدن یک «صورت زخمی» تازه استقبال کرده و گفته است که از ساخته شدن این فیلم پشتیبانی میکند.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار سینمای هالیوود اینجا کلیک کنید
این بازیگر ۷۵ ساله که ۳۲ سال پیش نقش تونی مونتانا ملقب به «صورت زخمی» را ایفا کرده است، روی فرش قرمز افتتاحیه فیلم تازهاش با عنوان «دنی کالینز» در نیویورک به سؤالی در مورد ساخته شدن فیلم تازه «صورت زخمی» چنین پاسخ داد: «خیلی خوب است. جالب است.» و بعد با توضیح اینکه روند بازسازی فیلمها در هالیوود عادی و قابل درک است، گفت: «این بخشی از کار ماست. ما فیلمها را بازسازی میکنیم.»
به گزارش ددلاین قرار است لوکا گوادانینو کارگردان فیلمهای، چون «من را به نامت صدا بزن» ساخت این پروژه را برعهده بگیرد.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.