صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آیا کرونا ترافیک پایتخت را کمتر کرده است؟

۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۰:۰۱
کد خبر: ۶۰۳۰۲۷
رئیس مرکز فرماندهی و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور پایتخت تاثیر ویروس کرونا بر ترافیک تهران را تشریح کرد.

سرهنگ محمد رازقی رئیس مرکز فرماندهی و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور پایتخت در گفت‌وگو با خبرنگار گروه جامعه در تشریح وضعیت ترافیکی در ایام شیوع ویروس کرونا در کشور گفت: ۴ روز پس از شیوع ویروس کرونا در کشور، این ویروس تاثیر خود را بر وضعیت ترافیکی شهر مشخص کرد.

 

وی افزود: از یکشنبه هفته گذشته تا روز سه شنبه به مدت ۱۰ روز وضعیت ترافیکی را مورد بررسی قرار دادیم.

سرهنگ رازقی اظهار کرد: در این موقع از سال با توجه به نزدیکی به ایام عید، بر اساس الگوی ترافیکی شهر، ترافیک پر حجم است که دو دلیل دارد؛ سفر‌های اقتصادی به منظور تولید یا انتقال کالای‌های مختلف برای تامین کالا‌های عید نوروز، افزایش می‌یابد. همچنین تردد شهروندان برای خرید و مراجعه به مراکز خرید بیشتر می‌شود.

وی ادامه داد: ابتدا تردد در مراکز مرکزی شهر و سپس خیابان‌ها و مراکز خرید بزرگ مانند بازاریا خیابان چمهوری افزایش می‌یابد.

رئیس مرکز فرماندهی و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا، وضعیت ترافیکی تغییر یافته است؛ گفت: سفر‌ها بنابر مقصد به دو دسته آموزشی و تفریحی تقسیم بندی می‌شدند که با شیوع این ویروس، هر دو این سفر‌ها لغوشده اند؛ بنابراین سفر‌هایی به مقاصد تفریحی، آموزشی و حتی خرید به صفررسیده است.

وی افزود: در حال حاضر سفر‌ها به مقاصد شغلی اختصاص دارد یعنی شهروندان فقط در مسیر محل کار خود تردد می‌کنند.
این مقام انتظامی اظهار کرد: در هفته اول، بیش از نصف تردد‌ها در شهر، کاهش یافت، اما در هفته دوم این میزان به حدود نصف رسید؛ بنابراین شهر خیلی خلوت‌تر شده است.

سرهنگ رازقی با اشاره به اینکه بسیاری از مردم از خودروی شخصی استفاده می‌کنند؛ ادامه داد:با شیوع کرونا، بسیاری از مردم کمتر از وسایل نقلیه عمومی مانند مترو اتوبوس استفاده می‌کنند؛ بنابراین دلیل برخی ترافیک ها، استفاده از وسایل نقلیه شخصی است.

رئیس مرکز کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در مجموع ترافیک صبحگاهی و عصرگاهی هر تهران حدود ۵۰ درصد کاهش یافته است.

تاثیر کاهش ساعات کاری ادارات بر ترافیک

سرهنگ رازقی گفت: با تغییر شروع به کار ادارات، تراکم ترافیک از ساعت ۶ به ۷ تغییر یافت. همچنین پایان ساعت کاری نیز باعث شد ترکم ترافیک به ساعت ۱۲ تا ۲ محدود شود.

این مقام انتظامی افزود: ترافیک عصرگاهی تنها در چند معبر مانند خیابان آزادی و بزرگراه نواب وجود دارد و از ساعت ۵ به بعد، ترافیکی در تهران نداریم. اما هنوز مرم از شهر‌های اطراف مانند ورامین و کرج به تهران تردد دارند.

رئیس مرکز کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در پاسخ به این سوال که ترافیک در حومه بازار تهران چگونه است؛ ادمه داد: خرید مردم از بازار بسیار کم شده و تقریبا مراجعه نداریم و به حداقل رسیده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *