صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گزارش حسابرسی علت تاخیر در تشکیل مجامع استقلال و پرسپولیس

۲۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۲:۰۰
کد خبر: ۵۷۷۶۰۴
دسته بندی‌: ورزشی ، فوتبال
معاون سازمان خصوصی سازی از همکاری بسیار خوب وزارت ورزش و جوانان در جریان خصوصی سازی دو باشگاه پرسپولیس و استقلال خبر داد و گفت: شخص وزیر عزم جدی برای واگذاری این دو باشگاه دارد.

به گزارش گروه ورزشی و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش، ابوالقاسم شمسی معاون سازمان خصوصی سازی درباره واگذاری استقلال و پرسپولیس اظهار داشت: در راستای تکالیف سیاست‌های کلی نظام، اصل ۴۴ قانون اساسی و قانون بودجه سال ۹۸ همچنین با توجه به تاکیدات وزیر امور اقتصادو دارایی به عنوان رئیس واگذاری و وزیر ورزش و جوانان، همکاری‌های خوبی در این زمینه صورت گرفته است. جلسات هفتگی و گاه هفته‌ای دوبار به صورت منظم از شهریور ماه امسال برگزار شد تا این واگذاری‌ها انجام شود.

وی افزود: پس از آن نیز در آبان ماه با حضور رئیس سازمان خصوصی سازی، معاونان و نمایندگان وزارت ورزش و جوانان و سازمان بورس و هر دو باشگاه پرسپولیس و استقلال جلسات متعدد برگزار شده و اقدامات خوبی انجام شد تا بتوانیم از طریق فرابورس پذیرش بگیریم.

شمسی خاطرنشان کرد: با نظر مساعد وزیر ورزش و جوانان و مصوبه دی ماه سال ۹۱ هیئات وزیران در خصوص انتقال مجموعه‌های ورزشی بین اداره کل جوانان و وزارت ورزش و هر یک از شرکت‌های استقلال و پرسپولیس مقرر شد تا کارشناسان دادگستری، بررسی‌ها و کارشناسی‌ها صورت گرفته و با رقمی که اعلام می‌شود، گزارش تودیعی برای افزایش سرمایه و خروج از ماده ۱۴۱ برای این دو شرکت انجام شود.

به گفته معاون سازمان خصوصی سازی از دیگر اقدامات صورت گرفته در جریان واگذاری این دو باشگاه، برگزاری مجمع سال ۹۷ دو باشگاه بود. مقرر شده است که مجمع سال ۹۸ هم اوایل دی ماه برگزار شود.

شمسی علت این تاخیر را نهایی نشدن گزارش حسابرس قانونی برای دو شرکت دانست و افزود: طی جلساتی که به ریاست مسعود سلطانی‌فر برگزار شد، وزیر ورزش و جوانان تکالیفی در مجمع دوم مهرماه سال ۹۷ مشخص کرد تا هیئت مدیره‌های دو شرکت به اجرای آن‌ها پرداخته و بند‌هایی که حسابرس داشت مرتفع کنند.

شمسی ادامه داد: ثبت علائم تجاری در طبقات ۴۵ گانه از دیگر اقدامات موثر بود که برای یکی از باشگاه‌ها صورت گرفته و فقط موضوع ارزش‌گذاری مانده که آن هم در حال انجام است. باشگاه دیگر هم علائم تجاری در ۳ طبقه ثبت کرده و در حال پیگیری است تا همه طبقات توسط کارشناسان دادگستری ارزیابی و در دفاتر مربوطه ثبت شود.

معاون سازمان خصوصی سازی اظهارداشت: آمادگی و پذیرش در فرابورس و تعیین دو مشاور به همین منظور از دیگر اقدامات مثبتی است که انجام گرفته و قرارداد آن‌ها هم، ابلاغ شده است. افزایش انضباط مالی از دیگر تصمیمات مهم در جریان واگذاری‌ها بود که در همین راستا مقرر شد با توجه به گزارش حسابرسی، کمیته ویژه حسابرسی تشکیل شود تا بتواند نظم و انضباط مالی هر دو باشگاه را ارتقا دهد.

وی افزود: هفته‌ای دو جلسه در سطوح کارشناسی و با حضور مدیران باشگاه، نمایندگان وزارت ورزش، مدیران فرابورس و دو مشاور تعیین شده در سازمان خصصوصی سازی به منظور تسریع مراحل پذیرش از طریق فرابورس و پس از آن بازار بورس دوم برگزار می‌شود.

معاون سازمان خصوصی سازی تاکید کرد: باید از نقش موثر شخص وزیر ورزش و جوانان و مدیران عامل هر دو باشگاه و همکاری بسیار خوب آن‌ها در جریان واگذاری با وجود مشکلات متعدد تقدیر و تشکر کرد.


برچسب ها: وزارت ورزش

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *