صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۹ میلیارد تومان پول قمار در فضای مجازی مسدود شد

۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۱:۰۹
کد خبر: ۵۴۲۳۶۱
رئیس پلیس فتا مسدودسازی بیش از ۹ میلیارد تومان پول قمار در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش گروه جامعه ،سردار وحید مجید درباره برخورد با سودجویان در حوزه سایت‌های شرط‌بندی و قمار، اظهار کرد: سایت‌های شرطبندی در هیچ درگاهی به صورت مستقیم فعالیت ندارند، اما این سایت‌ها با استفاده از ترفند‌هایی از درگاه بانکی سایت‌های دیگر به صورت موقت و در بازه‌های زمانی متفاوت استفاده می‌کنند که این مسئله با همکاری شرکت شاپرک و دادستانی برای از بین رفتن درگاه‌های بدون هویت در حال پیگیری است.

رئیس پلیس فتا تصریح کرد: در حال حاضر پلیس فتا با هماهنگی شرکت شاپرک و دستور مقام قضائی با راه‌اندازی کارگروه مصادیق مجرمانه نسبت به مسدودسازی این درگاه‌ها اقدام می‌کند و مبالغ آن‌ها نیز به منظور تعیین تکلیف توسط مقام قضایی بلوکه می‌شود.

وی متذکر شد: قمار به هر نوعی جرم محسوب شده و طبق مواد ۷۰۵ الی ۷۱۱ قانون مجازات اسلامی قمار‌های اینترنتی نیز جرم است و با مجرمان برابر قانون برخورد می‌شود، متأسفانه بسیاری از کاربران با توجه به اینکه می‌دانند دست به اقدامی غیرقانونی زده‌اند، از شکایت صرفنظر کرده و کلاهبرداران نیز از این ویژگی سوءاستفاده می‌کنند، اما شهروندان در صورت فریب کلاهبرداران باید به پلیس فتا موضوع را اطلاع دهند و سپس به دادگاه جرایم رایانه‌ای برای حصول نتیجه مراجعه کنند.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: با بانک مرکزی هماهنگی‌های لازم انجام شده تا به شکل ریشه‌ای کنترل وب سایت‌های فیشینگ از جمله سایت‌های شرطبندی انجام شود و گردش مالی و پولشویی‌های این سایت‌ها نیز مورد رصد قرار گیرد.

وی افزود: مقابله هدفمند با قمار اینترنتی نیازمند عزم ملی و فرهنگ‌سازی است و تمامی نهاد‌ها نظیر بانک مرکزی جمهوری اسلامی، قوه قضاییه، قوه مجریه، پلیس، صدا و سیما و سایر ارگان‌ها باید در راستای رفع چالش‌ها و مشکلات موجود در این حوزه به صورت مشترک فعالیت کنند.

مجید با اشاره به شناسایی هزار و چهار تارنمای قمار از ابتدای سال ۹۸، گفت: این اقدامات منجر به تشکیل ۳۹۲ فقره پرونده قضایی با گردش مالی بیش از ۹۶ و مسدودسازی بیش از ۹ میلیارد تومان شده است.

رئیس پلیس سایبری کشور به مهمترین پرونده‌های این حوزه در سال ۹۸ نظیر شناسایی یکی از متهمان حرفه‌‍ای در حوزه طراحی و پشتیبانی سایت‌های قمار در خارج از کشور و اخذ اعلان قرمز بین‌المللی و استرداد وی به داخل کشور به همراه دستگیری اعضای دو باند قمار توسط پلیس فتا استان‌های البرز و غرب استان تهران نیز اشاره کرد.

این مقام انتظامی ادامه داد: در مجموع، ۱۵ نفر از اعضای دو باند موردنظر در استان‌های البرز، مازندران، گیلان، گلستان و آذربایجان شرقی دستگیر و ۳۵ فقره کارت بانکی به نام افراد غیر از آن‌ها کشف شده است.

وی از شهروندان و کاربران خواست موارد مشکوک را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir لینک ثبت گزارشات مردمی به پلیس فتا اعلام کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *