صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۲۰۰ شرکت وارداتی دارو زیر ذره‌بین/ ۱۲۰ میلیون دلار ارز وارداتی خرج تأمین دارو نشده است

۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۵:۱۲
کد خبر: ۵۳۸۶۰۷
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه ۲۰۰ شرکت داخلی وارداتی دارو زیر ذره‌بین قانون قرار گرفته‌اند، گفت: ۱۲۰ میلیون دلار ارز وارداتی خرج تأمین دارو نشده است و ما باید به موضوع فعالیت وارد کنندگان دارویی که تولیدات مشابه داخلی دارند، رسیدگی کنیم.
بهروز بنیادی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، درباره وضعیت مافیای دارو‌های وارداتی در حوزه بهداشت و درمان، گفت: پس از صحبت‌های وزیر «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» در خصوص وجود مافیا در صنعت دارو، کمیسیون بهداشت و درمان مجلس جلسات متعددی را برای رفع مشکلات مذکور برگزار کرد و حتی کمیته ویژه‌ای در این زمینه تشکیل داد.

وی با اشاره به اهمیت این موضوع برای مجلس تصریح کرد: بدون شک تامین دارو به موقع برای بیماران بطور مستقیم با افزایش سرانه سلامت جامعه در ارتباط است.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: بانک مرکزی فهرست شرکت‌هایی که ارز برای واردات دارو گرفته اما به تعهداتشان پایبند نبوده‌اند را منتشر کرده است که می‌بایست بر اساس آخرین اطلاعات دقیق بانک مرکزی و سازمان غذا و دارو به روز رسانی و پیگیری شود. البته طبق اعلام بانک مرکزی ۱۰ شرکت دارویی داخلی نتوانسته‌اند بر طبق ارز دریافتی، دارو وارد کشور کنند.

بنیادی ادامه داد: سر جمع عدم تعهدات ۱۰ شرکت داخلی که تعهدات خود را در زمینه واردات دارو عملیاتی نکرده‌اند، به ۱۲۰ میلیون دلار می‌رسد و این رقم بطور رسمی اعلام شده است، اما آمار دیگری هم وجود دارد که به عدم تعهد شرکت‌ها برای واردات دارو مربوط می‌شود و بطور رسمی اعلام نشده است.

وی افزود: بخشی از عدم تعهدات شرکت‌های داخلی دارو برمبنای ارزی که دریافت کرده‌اند، باز می‌گردد به بازه زمانی که شرکت‌های وارد کننده داخلی ثبت سفارش دارو را در خواست کرده‌اند. بنابراین به این شرکت‌ها در بازه زمانی سه الی پنچ ماه فرصت داده می‌شود، دارو را وارد کنند و امکان دارد شرکت‌های فوق جز شرکت‌های باشند که هنوز فرصت برای واردات دارو برطبق بازه زمانی قانونی را داشته باشد که این مسائل در حال بررسی است و ما منتظر اعلام نتیجه رسمی هستیم.

عضو کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس تصریح کرد:  همچنین سازمان غذا و دارو برای ورود به وضعیت واردات دارو کمیته‌ای سه نفره‌ای را تشکیل داده است و از همین رو کمیته مذکور در حال رصد بیش از ۲۰۰ شرکت دارویی داخلی است که ارز وارداتی دارو دریافت کرده‌اند تا مشخص شود آیا ارز وارداتی در زمینه تامین دارو هزینه و خرج شده است.

بنیادی با بیان اینکه ۲۰۰ شرکت داخلی وارداتی دارو زیر ذره‌بین قانون قرار گرفته‌اند، گفت: ۱۲۰ میلیون دلار ارز وارداتی خرج تامین دارو نشده است و ما باید به موضوع فعالیت وارد کنندگان دارویی که تولیدات مشابه داخلی دارند، رسیدگی کنیم.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *