صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برنامه ریزی برای تغذیه زائران حج ۹۸ زیر نظر کارشناسان مجرب/آماده شدن آشپزخانه‌های نیمه صنعتی برای طبخ غذای زائران ایرانی

۰۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۶:۴۳
کد خبر: ۵۲۱۴۱۷
سرپرست اداره کل تغذیه و تدارکات سازمان حج و زیارت از برنامه ریزی دقیق برای تغذیه زائران ایرانی حج ۹۸ زیر نظر کارشناسان مجرب خبر داد.

به گزارش گروه جامعه ، مهران فرشید سرپرست اداره کل تغذیه و تدارکات سازمان حج و زیارت در خصوص برنامه‌های انجام گرفته برای حج تمتع ۹۸ اظهار کرد: برنامه‌های اجرایی در خصوص تغذیه و تدارکات زائران حج بر اساس کار‌های کارشناسی و دقیقی انجام می‌پذیرد که در این رابطه امسال نیز به موضوع آسیب شناسی و رفع نقاط ضعف و توجه به نقاط قوت اهتمام ویژه‌ای شده است.

وی خاطرنشان کرد: آسیب شناسی تغذیه و تدارکات برای حج تمتع ۹۸ در حین عملیات حج تمتع گذشته آغاز شد و این روند تا چندی پیش ادامه یافت که برنامه ریزی‌های تغذیه و تدارکات در حج امسال نیز بر همین اساس انجام شده است.

مسئول امور تغذیه و تدارکات عملیات حج ۹۸ با تاکید بر اینکه آسیب شناسی برنامه غذایی روزانه زائران حج تمتع به طور علمی و دقیقی انجام گرفته است، گفت: امسال در موضوع تغذیه زائران برنامه متنوع و مناسبی تدارک دیده ایم که در این رابطه آسیب شناسی‌ها و نظرات کارشناسان ذیربط تاثیرگذاری بسزایی داشته است.

فرشید به طبخ و توزیع غذا در مکه و مدینه اشاره کرد و افزود: شروع عملیات طبخ و توزیع با شیب ملایمی انجام می‌گیرد، اما رفته رفته با ورود تعداد بیشتر زائران بر حجم کار تغذیه هم افزوده خواهد شد و در مقاطعی از زمان این طبخ و توزیع در مکه و مدینه به صورت همزمان انجام می‌گیرد؛ آشپزخانه‌های مجهز و نیمه صنعتی با دستگاه‌های مدرن و کادر مجرب در هر دو شهر آماده ارائه خدمات لازم به زائران کشورمان هستند.

وی به تغذیه ایام تشریق نیز اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین زمان‌ها در بحث تغذیه، ایام تشریق است که برنامه ریزی دقیقی برای زائران اندیشیده شده است.

سرپرست اداره کل تغذیه و تدارکات سازمان حج و زیارت، ارائه بهترین خدمات به زائران را سیاست اداره کل متبوعش دانست و تاکید کرد: همه ساله موضوعاتی نظیر طبع غذا، سردوگرم بودن، میزان کالری، مقدار غذا، نوع غذا با شرایط جسمی و بیماری‌های زائران، نزدیک شدن به ایام تشریق، حین ایام تشریق، بعد از ایام تشریق و ... مدنظر کارشناسان قرار می‌گیرد و امسال نیز این مهم به طور ویژه در دستور کار بوده است.

فرشید افزود: کارشناسان اداره کل تغذیه و تدارکات، صاحبنظران و پیشکسوتان این حوزه، مدیران مجموعه و کاروان، مدیران آشپزخانه ها، هیئت پزشکی، کارشناسان بهداشت و تغذیه و دست اندرکاران امر حدود ۲۰۰ ساعت جلسه را برای برنامه ریزی مناسب در خصوص تغذیه و تدارکات برگزار کرده اند و خوشبختانه نتایج مناسبی حاصل شده است.

وی با بیان اینکه برنامه ریزی‌ها برای تغذیه و تدارکات نهایی شده است، توضیح داد: بهبود مستمر و رفع نقاط ضعف و توجه به نقاط قوت به همراه اجرایی شدن نظرات کارشناسی همیشه مدنظر ما بوده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *