صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سیستم انرژی خورشیدی متصل به شبکه برای خانه‌ها چگونه کار می‌کند؟

۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۶:۰۳
کد خبر: ۴۸۰۵۹۹۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
سامانه‌های انرژی خورشیدی در خانه‌های دارای سیستم سنجش خالص انرژی (NET Metering) برای کاهش قبض برق در خانه‌ها یا به صفر رساندن آن استفاده می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، سامانه‌های انرژی خورشیدی در خانه‌های دارای سیستم سنجش خالص انرژی (NET Metering) برای کاهش قبض برق در خانه‌ها یا به صفر رساندن آن استفاده می‌شود. در این روش در طول روز هم از انرژی تولید شده از پنل‌های خورشیدی استفاده خواهد شد و هم در برخی ساعات انرژی مورد نیاز از شبکه سراسری برق دریافت خواهد شد.

پنل‌های خورشیدی فتوولتائیک نصب شده بر روی پشت بام خانه، تابش خورشیدی را به برق تبدیل می‌کند، بنابراین مساحت سقف، تعداد پنل‌های خورشیدی قابل نصب بر میزان برق قابل تولید ماهانه تاثیرگذار خواهد بود.

اینورتر خورشیدی، برق تولید شده از انرژی خورشیدی را به برق متناوب تبدیل و آن را به شبکه برق خانه و از طریق آن به شبکه سراسری برق متصل می‌کند. به طوری که خانه ابتدا نیاز برق خود را از انرژی خورشیدی در طول روز تامین می‌کند و مازاد آن به شبکه سراسری تزریق می‌شود. در این فرایند برق مبادله شده با شبکه به نرخ مصوب محاسبه می‌شود تا مشخص شود چه میزان برق از شبکه سراسری خارج شده و چه چیزی به آن تزریق شده است.

کنتور مبادله‌ای دوطرفه، تفاوت بین تولید برق تولیدی سیستم مشترک برق را در طول روز (کیلووات ساعت) و مصرف خانه از شبکه سراسری در طول شبانه روز و مازاد بر تولید خورشیدی آن (کیلووات ساعت) را محاسبه می‌کند تا در صورت وجود برداشت انرژی اضافی از شبکه هزینه خالص برق مصرفی به دست آید.

رسانه مصری با عنوان آیری در این رابطه گزارش داده است که، اتصال به شبکه برق سراسری این امکان را به نیروگاه‌های خورشیدی منازل می‌دهد تا برق تولید شده در طول روز را مبادله و در صورت نیاز از آن استفاده کنند.

در کشور‌های عربی همراه با سیستم انرژی خورشیدی برای خانه‌های متصل به شبکه، سیستمی برای پشتیبانی از قطع برق برای بار‌های خاص نصب می‌شود که به عنوان پشتیبان بار‌های اضطراری انتخاب می‌شوند تا بسته به مدت زمانی که از یک ساعت یا بیشتر نیاز مشتری به انرژی را تامین کند.

این سیستم عمدتاً با شارژ باتری‌های ذخیره انرژی از دو منبع مختلف، برق شبکه یا پنل‌های خورشیدی کار می‌کند. هنگامی که برق قطع می‌شود، باتری‌ها به طور خودکار جایگرین می‌شوند تا زمانی که برق دوباره بازگردد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *