صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اولویت وزارت صمت در استان سیستان و بلوچستان تکمیل پروژه‌های نیمه تمام است

۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۸:۵۹
کد خبر: ۴۸۰۵۳۵۲
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
وزیر صمت در جریان سفر رئیس جمهور به استان سیستان و بلوچستان اعلام کرد که اولویت وزارت صمت در این استان با توجه به شرایط استان و اینکه ۸۰۰ طرح زیر بیست درصد پیشرفت داشته، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام است

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت صمت، «سیدمحمد اتابک» وزیر صمت در جریان سفر رئیس جمهور به استان سیستان و بلوچستان و در نشست با فعالان اقتصادی استان گفت: میزان اشتغال در معادن استان سیستان و بلوچستان بیش از ۳۰ درصد است ولی میزان ارزش افزوده آن کمتر از ۵ درصد بوده و با‌توجه به وجود ذخایر غنی، تاکنون نسبت به داشتن کارخانه فرآوری که بتواند ارزش افزوده را افزایش دهد، کاری انجام نشده است.

وی با اشاره به اینکه معادن مس و طلای مناسبی در این استان وجود دارد، افزود: سرمایه‌گذاری در معادن استان سیستان و بلوچستان از مهمترین برنامه‌های ماست.

وزیر صمت اضافه کرد: برای سرمایه‌گذاری در این استان مشوق‌هایی ضرورت دارد از جمله اینکه پروانه معادن در استان سیستان و بلوچستان به سهولت و سرعت صادر شود و همچنین با توجه به شرایط منابع طبیعی در استان باید معادن کوچک و متوسط سریع‌تر شروع به‌کار کنند.

وی ادامه داد: بانک‌ها باید توجه بیشتری به سرمایه‌گذاری‌هایی که انجام می‌شود، داشته و جواز معدن را به عنوان وثیقه قبول کنند تا شرایط سرمایه‌گذاری بهتر شود، نباید مُر قانون را برای این استان اجرا کنند.

اتابک همچنین خاطرنشان کرد: مدت‌ها با مشکلات کالای ته لنجی و ملوانی و کوله‌بری مواجه بودیم که این موارد با همت و دستور رئیس جمهور حل شد.

وی با بیان اینکه رفع موانع می‌تواند به تجارت مرزی و توسعه سیستان و بلوچستان کمک کنند، تاکید کرد: جمعیت ۲۵۰ میلیون نفری همجوار این استان مبنی بر همسایگی با کشور پاکستان و افغانستان وجود دارد و این یک فرصت خوب برای سرمایه گذاری، افزایش مراودات مرزی و توسعه حجم تجارت است

وزیر صمت از دیگر مشوق‌های ضروری برای سرمایه‌گذاران از کاهش سود بانکی برای سرمایه‌گذاران این استان بیان کرد و یادآور شد: برداشتن موانع از سر راه سرمایه‌گذاران می‌تواند تاثیرات مستقیمی در زندگی مردم داشته باشد و تجارت مرزی را افزایش دهد.

وی به ساخت ۱۲ راه برای دسترسی آسان به معادن سیستان و بلوچستان اشاره کرد و افزود: در نهایت باید راه‌های این استان را ساخت تا مشکلات دسترسی به روستا‌ها و معادن کمتر شود.

اتابک همچنین گفت: هم اکنون ۳۴ شهرک صنعتی در سیستان و بلوچستان وجود دارد که فعال کردن آنها و استقرار واحد‌های تولیدی و اشتغال‌زا بخشی از مشکلات را حل می‌کند.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *