صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ایمن سازی مدارس نیازمند همکاری و مشارکت خیرین است

۰۶ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۶:۵۳
کد خبر: ۴۷۹۸۰۴
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
وزیر آموزش و پرورش در همایش تکریم خیرین مدرسه ساز کرمانشاه گفت: احداث مدارس در مناطق زلزله زده کرمانشاه تنها احداث یک ساختمان آموزشی نبود بلکه دمیدن روح زندگی در این مناطق پر التهاب بود.

به گزارش گروه جامعه ، سید محمد بطحایی در همایش تکریم خیرین مدرسه ساز کرمانشاه، با تسلیت رحلت آیت الله شاهرودی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و تشکر از جامعه خیرین در بازسازی مدارس زلزله زده کرمانشاه اظهار کرد: احداث مدارس در ایام پر التهاب و پر از غم صرفا استفاده از مصالح ساختمانی نبود بلکه دمیدن روح امید به زندگی در مناطق زلزله زده کرمانشاه بود.

وی افزود: حضور دانش آموزان در مدارس روح زندگی و امید به زندگی را در کرمانشاه زنده کرد لذا به خاطر این، نوع دوستی صمیمانه از خیرین و مسئولان سپاسگزار هستم.

بطحایی گفت: یکی ازاهداف ما از آموزش عمومی فرا گرفتن مهارت‌های زندگی است بچه‌ها به مدرسه می‌آیند تا آنچه در آینده نیاز دارند در مدرسه بیاموزند.

وی ادامه داد:بسیاری از اهداف تعلیم وتربیت فراموش شده، اما تلاش داریم این مسیر را زنده کنیم.

وزیر آموزش وپرورش خاطرنشان کرد: مدرسه‌ای که خیرین ساختند فقط یک ساختمان ساده نیست بلکه ساختن و آجر روی آجر گذاشتن زندگی بچه هاست.

وی اضافه کرد: تلاش‌های خوبی پس از انقلاب صورت گرفته، اما کافی نیست هنور فضا‌های نا ایمنی وجود دارد که بچه‌ها نمی‌توانند مهارت‌ها را در آنجا یادبگیرند.

بطحایی گفت:۳۰ درصد از مدارس نیازمند تخریب و بازسازی است البته این درحالی است که این آمار ۱۲ سال قبل ۷۰ درصد بوده است.

وی ادامه داد: اگر تکیه ما تنها به بودجه دولتی باشد به این زودی‌ها نمی‌توانیم مشکل فضا‌های آموزشی را حل کنیم.

بطحایی افزود: هرچند مدرسه زاهدان در فضایی غیر دولتی بود، اما باید تلاش کنیم مشکل گرمایشی مدارس را حل کنیم و مدارس را به وسایل گرمایشی ایمن و استاندارد مجهز کنیم تا شاهد اتفاقات این چنینی نباشیم.

وی با تشکر از تلاش‌های رییس سازمان نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس که تحولی را در عرصه مدرسه سازی به وجود آورده است، گفت: در سال ۹۷ نه تنها همه بودجه پیش بینی شده تخصیص یافت، بلکه ۱۳ درصد نیز به آن اضافه و تخصیص داده شد. اما حل این مشکل نیازمند همکاری و مشارکت خیرین است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: البته این گونه مشکلات تنها به امکانات بر نمی‌گردد بلکه مدیران الزاما باید دوره حفظ تندرستی دانش آموران را بگذرانند لذا اگر مدیری این دوره ضروری را طی نکند نمی‌تواند به مدیریت خود در سال تحصیلی آینده ادامه دهد.

وی افزود: اگر روزی شادی ونشاط در مدارس حاکم شد باید وزیر وقت آموزش وپرورش به خودش ببالد، در چنین شرایطی می‌توان مطمئن بود که جامعه خوبی خواهیم داشت.

در این همایش از ۱۲۹ خیر مدرسه ساز فعال در مناطق زلزله زده کرمانشاه با حضور وزیر تجلیل شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *