صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

متغیر تعیین‌کننده حضور ایران در سوریه «دولت سوریه» است

۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۲:۲۰
کد خبر: ۴۲۶۲۱۰
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا گفت: متغیر تعیین‌کننده حضور ایران در سوریه، دولت سوریه است کما آنکه حضور ما در این کشور از ابتدای بحران تا کنون به خواست دولت قانونی سوریه بوده است.

سردار «رسول سنایی‌راد» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با اشاره به استمرار حضور جمهوری اسلامی ایران در سوریه اظهار کرد: متغیر تعیین‌کننده حضور ایران در سوریه، دولت سوریه است کما آنکه حضور ما در این کشور از ابتدای بحران تا کنون به خواست دولت قانونی سوریه بوده است.

وی افزود: تا زمانی‌که درخواست دولت سوریه برای حضور ایران در این کشور باقی باشد و این موضوع با صراحت از سوی آنها اعلام شود، جمهوری اسلامی ایران در سوریه حضور خواهد داشت و این ماجرا از نظر ما «تمام‌شده» است.

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا ادامه داد: در ماجرای اخیر از یک سو شاهد فضاسازی خبری صهیونیست‌ها هستیم و از سوی دیگر متاسفانه در داخل کشور نیز شاهد برخی گزینش‌های خبری و القائات توسط غرب‌گرایان هستیم.

سردار سنایی‌راد در همین رابطه گفت: برخی از کسانی که قبله آمال و آرزوهای آنان غرب است، با گزینش خبری و ماساژ تحلیل‌های خبری، به دنبال القای این موضوع هستند که «روس‌ها به دنبال خروج ایران از سوریه هستند» حال آنکه این موضوع واقعیت ندارد.

وی تصریح کرد: مُراد اصلی روس‌ها از اینکه می‌گویند «کشورهایی که در سوریه حضور دارند باید از این کشور خارج شوند»، کشورهایی مثل آمریکا، فرانسه و ترکیه است که در سوریه حضوری اشغال‌گرایانه دارند و دولت سوریه مخالف حضور آنها در خاک‌ سرزمین‌شان است.

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا در پایان گفت: در شرایطی که آمریکا از برجام خارج شده و اروپا نیز به دنبال فشار بر ایران است، عده‌ای با حربه فضاسازی و در راستای دستیابی به هدف «بدبنی به سوریه» سعی در القای اختلاف میان ایران و روسیه دارند که البته این به معنای آن نیست که ما واقعیت‌ها نسبت به روسیه را نادیده بگیریم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *