دیوارحائل؛ سنگ قبری خودساخته برای رژیم صهیونیستی
طرح موسم به دیوارحائل که ابتدا توسط بنگورین اولین نخست وزیر اسرائیل در سال 1994 مطرح شده و نهایتا درسال 2002 توسط آریل شارون نخست وزیر وقت این رژیم اجرایی شد از همان ابتدا واکنشهای بسیاری را درپی داشت؛ چرا که این رژیم با ساخت دیوار در مرزهای فلسطین سعی در نابودی کامل مسلمانان این کشور و جایگزینکردن یهودیان مهاجر به جای آنها دارد، رژیم صهیونیستی درصدد است تا با القای این موضوع که تنها مالک این سرزمینها اسرائیل است حاکمیت دولت فلسطین را در خاک این کشور زیر سوال ببرد!
دیوارحائل که رژیم صهیونیستی در توجیه آن ، آن را مانعی برای جلوگیری از حمله های نظامی دانسته در گام اول به طول 720 کیلومتر خط ممتد درطول کرانه باختری رود اردن به تصویب شورای وزیران این رژیم رسیده است.
دیوارحائل از بخش های مختلفی تشکیل شده است ؛ گودالی به عمق چهارمتر؛ فضایی مجهز به تجهیزات هشداردهنده الکترونیکی برای کنترل ورود و خروج از حائل؛ردیف های متعدد سیم خاردار روی هم انباشته شده ؛ردیف های متعدد سیم خاردار روی هم انباشته شده جاده بازرسی آسفالته دوبانده؛ جاده ردیابی به موازات محوطه دستگاههای هشداردهنده و... که در کل شبکه ای عریضی را تشکیل می دهند که در برخی مناطق به 100 متر هم می رسد.
سنتی قدیمی در میان یهودیان به نام دیوارکشی
اما علل دیوارکشیهای یهود را میتوان در منابع تاریخی این قوم یافت؛ یهودیان که خود را از دیرباز قوم برترمیدانند در طول تاریخ همواره سعی داشتهاند تا خود را از سایرملتها جدا کنند."گتو" در منابع تاریخی اسلام به مناطقی که یهودیان درآن میزیسته و به وسیله حائلی خود را ازسایرین جدا میکردند اطلاق میشود، این گتوها از زمان قبل از اسلام تا همین اواخر در مناطقی از لهستان و مراکش وجود داشته است، در واقع اقدام دولت اسرائیل در ایجاد دیوارحائل را میتوان در ادامه روند تفکر گتوسازی دانست.
با هجرت پیامبر به مدینه در سالهای اول بعثت، پیامبراکرم (ص) بارها در برابر یهودیان پیمانشکن مدینه با ساختارهای گتومانند و دیوارهای دفاعی آنها که آن زمان تحت عنوان قلعههای مستحکم بود، مواجه شدند. هر بارمسلمانان با یهودیان مدینه وارد جنگ میشدند ، یهودیان در قلعههای خود پناه گرفته و از قلعهها به عنوان دیواردفاعی استفاده میکردند.
از معروفترین این جنگها میتوان به غزوه خیبر اشاره کرد، خیبر منطقهای خوش آب و هوا در شمال مدینه است که یهودیان در آنجا ساکن بودند، یهودیان افراطی حجاز در قلعههای تودرتویی که طبق عادت دیرینه در این منطقه به صورت مربعی ساخته بودند میزیستند، پس ازجریان خیانتهای پیدرپی این یهودیان افراطی به مسلمانان و کمکهای آنها به مشرکان، قوای اسلام خیبر را محاصره کرده و با استفاده از اصل غافلگیری به داخل قلعهها نفوذ و یهودیان را شکست دادند.
قومهای یهودی چون بنینضیر، بنیقریضه و بنیقینقاع نیز در مدینه برای خود قلعههایی ساخته و خود را از مردم شهر جدا کرده بودند که پس از خیانتهای آنها به مسلمانان در همین قلعهها محاصره شده و شکست خوردند.
از دیگر نمونههای تاریخی قلعهسازیهای یهودیان افراطی، میتوان به قلعه "کعب بن اشرف" شاعر یهودی که در زمان پیامبر اسلام مردم را علیه مسلمانان تحریک میکرد اشاره کرد،کعب از ترس حمله مسلمانان شب و روز را درپشت دیوارهای بلند قلعه خود سپری میکرد، اما درنهایت نیز در کنار همین قلعه به هلاکت رسید.
بیشک همانطور که تاریخ هم نشان داده است، این دیوارها نخواهند توانست صهیونیستها را از عذاب وجدان جنایاتی که در قبال مردم مظلوم فلسطین در طول 70 سال گذشته انجام دادهاند در امان نگه دارند، البته اگر وجدانی در کار باشد و رژیم صهیونیستی همانطور که رهبری انقلاب فرمودهاند 25 سال آینده را نخواهد دید و طبق اسناد تاریخی خود یهودیان در میان این دیوارها گرفتار و به بدترین شکل ممکن نابود خواهد شد.
امروز با تصمیم عجولانه و نابخردانه یک تاجر در مورد قدس انتفاضه سوم شکل گرفته است و ابوثریاهای فلسطینی به میدان آمدهاند تا طومار غاصبان را برای همیشه در هم بپیچند.
قطعا تصمیم ترامپ مبنی بر انتقال پایتخت اسرائیل به قدس یک خودزنی بزرگ است که شاید مجالی برای فرار از آن نباشد، تصمیمی که باعث وحدت میان فلسطینیها شد و همه از محافظهکار و سازشگر گرفته تا مبارز در مقابل صهیونیستها ایستادهاند. شرایط نشان میدهد که اسرائیلیها تکمیل دیوار حائل را به چشم نخواهند دید.
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان