صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بدون "پاکستان" راه‌حلی برای افغانستان متصور نیست

۰۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۰:۰۲
کد خبر: ۳۴۲۹۷۵
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در امور افغانستان گفت: بدون ایفای نقش پاکستان، هیچ راه‌حلی برای افغانستان متصور نیست.

به گزارش سرویس بین الملل ضمیر کابلوف نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور افغانستان در مصاحبه‌ای در واکنش به راهبرد جدید و ضدپاکستانی دولت آمریکا، تاکید کرد: بدون ایفای نقش پاکستان، هیچ راه‌حلی برای افغانستان متصور نیست.

این اظهارات کابلوف بازتاب گسترده در رسانه‌های پاکستان داشت.

کابلوف تاکید کرده است: فشارهای غیرضروری بر پاکستان منجر به تحت تاثیر قرار گرفتن منطقه می‌شود و هر نوع تنش جدید در منطقه، اوضاع افغانستان را متشنج تر و بحرانی‌تر خواهد کرد.

سرگی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در یک کنفرانس خبری گفته بود: اعلام استراتژی آمریکا توسط ترامپ هیچ نتیجه‌ای ندارد و یک راهبرد غیر عملی است.

به گزارش داون، وی افزود: بارها اعلام کرده‌ایم که تکیه واشنگتن به عملیات نظامی و استفاده از زور خطرناک است و مشکلی را حل نمی‌کند.

رئیس‌جمهور آمریکا با بیان استراتژی این کشور در افغانستان گفت: پاکستان با ادامه اقدامات خود در پناه دادن به افراط‌گرایان در آینده بسیار ضرر خواهد کرد زیرا این کشور به تروریست‌هایی پناه می‌دهد که با واشنگتن می‌جنگند.

وی افزود: ما تا کنون میلیاردها دلار به پاکستان کمک کرده‌ایم اما آنها همچنان به افراط گرایان پناه می‌دهند.

ترامپ در ادامه از افزایش نیروی نظامی در افغانستان خبر داد.

روسیه و پاکستان در سال های گذشته همواره روابط دوستانه و مبتنی بر همکاری سازنده در سطوح دوجانبه، منطقه‌ای و بین المللی داشته‌اند، اما تحولات اخیر در مناسبات دو کشور به شکل لغو تحریم تسلیحاتی پاکستان توسط روسیه همراه بود؛ حکایت از گام های رو به جلوی پاکستان و روسیه در مسیر گسترش همکاری های دو طرف از جمله در بخش دفاعی و نظامی دارد.

از دیدگاه کارشناسان مسائل سیاسی، توسعه همکاری‌های اسلام‌آباد و مسکو به ویژه در بخش نظامی همواره تابع روابط پاکستان با کشورهای غربی از جمله آمریکا بوده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *