معرفی گیاهی که در رفع الزایمر موثر است/ ارتباط نارسایی قلبی و باکتری های روده/ نوشیدن آبمیوه های قندی و نوزادان چاق
خواص جالب گیاه مریم گلی برای پیشگیری و رفع الزایمر
گیاه مریم گلی که اغلب برای تزیین غذا بکار میرود خواص درمانی جالبی دارد.
به گزارش گروه فضای مجازی ، گیاه مریم گلی حافظه را بهبود می بخشد. در مطالعات مشخص شده که عصاره این گیاه منجر به بهبود عملکرد افراد در آزمون حافظه شده است. عصاره مریم گلی برای مقابله با آلزایمر موثر است.
از زمانهای قدیم از گیاه مریم گلی به عنوان یک گیاه دارویی استفاده شده است. این گیاه از خانوادهی نعناع بوده و برخلاف اسم زیبایش مزه کمی تلخی دارد. متخصصان طب سنتی خواص شماری برای این گیاه عنوان کردهاند و آن را یکی از گیاهان ضدپیری میدانند. در واقع این گیاه تأثیر زیادی در مقابله با گرگرفتگی و تقویت حافظه و غیره دارد.
مریم گلی همچنین داروی موثری برای رفع ویروس تبخال است. کافی است چند قطره روغن گیاهی درخت چای یا روغن گیاهی اسطوخودوس را با چند قطره روغن گیاهی مریم گلی مخلوط کرده و در مقدار کمی روغن گیاهی دیگر مانند روغن زیتون رقیق کنید. سپس روغن به دست آمده را روی تبخال بزنید. خواهید دید که خیلی زودتر از آنچه تصورش را میکردید از شر این ویروس مزاحم خلاص خواهید شد.
مریم گلی گیاهی با خواص ضدعفونیکنندگی است. در نتیجه برای تسکین و درمان جراحات سطحی پوست کارساز و برای ارتقای سلامت و بهداشت دهان و دندان مفید است. این گیاه پرخاصیت از تکثیر باکتریهای تشکیلدهنده جرمهای دندانی و تخریب لثهها جلوگیری میکند. این گیاه به صورت کپسول، برگ خشک، روغن گیاهی و یا در ترکیب برخی از خمیردندانها وجود دارد. میتوانید با مشورت با پزشک داروساز از کپسولهای آن برای افزایش سلامت پوست و دهان و دندانتان استفاده کنید. استفاده از خمیردندانهای حاوی این گیاه نیز مفید است.
استفاده از گیاه مریم گلی همچنین در فصل زمستان برای گلو هم مفید است.
ارتباط مستقیم نوشیدن «آبمیوههای قندی» با «تولد نوزاد چاق»
طبیب من: یافته های جدید محققان نشان می دهد مصرف نوشیدنی های قندی به خصوص در سه ماهه دوم بارداری، تاثیر مهمی بر سلامت کودک می گذارد.
مطالعات اخیر دانشمندان نشان می دهد کودکان هشت ساله ای که روزانه نصف لیوان نوشیدنی شیرین مصرف می کنند نسبت به سایر همسالان خودشان حداقل یک کیلوگرم اضافه وزند دارند و این شرایط بیشتر برای کودکانی است که مادرانشان در زمان بارداری بیش از دو لیوان نوشیدنی شیرین در روز مصرف می کردند.
«شریل ریفاس شیمن» نویسنده و متخصص آمار دانشکده پزشکی بوستون در این رابطه می گوید:«مطالعات بسیاری درباره ارتباط مصرف نوشیدنی های شیرین و چاقی در کودکان و افراد غیر باردار انجام شده، اما این مطالعه برای اولین بار ارتباط بین مقدار نوشیدنی مصرفی توسط مادر در دوران بارداری و چاقی فرزند در کودکی را نشان می دهد.»
بر اساس یک پژوهش که در بین ۱۰۰ زن باردار بین سال های ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۲ صورت گرفت مادران بارداری که از چندین نوع نوشیدنی مانند آب میوه، نوشابه رژیمی، نوشابه های گازدار و آب در طول ۹ ماهه بارداری استفاده می کردند بیشتر مبتلا به اضافه وزن بودند.
دکتر «تریسی ویلکینسون» استادیار طب اطفال در دانشکده پزشکی دانشگاه ایندیانا ادامه داد: هنوز ارتباط قطعی بین مصرف نوشیدنی های شیرین توسط مادر در سه ماهه اول بارداری و وزن کودک یافت نشده است اما به نظر می رسد آب میوه های طبیعی و نوشابه های رژیمی در سه ماهه اول تاثیری بر وزن کودک، بعد از تولد ندارند.
بررسی ها نشان می دهند سه ماهه دوم زمانی است که بافت چربی جنین تشکیل و تجمع می یابد و افزایش مصرف نوشیدنی های پر از قند در این زمان باعث چاقی نوزادان بعد از تولد در بزرگسالی خواهد شد و کاهش مصرف نوشیدنی های قندی در دوران بارداری می تواند یکی از راههای پیش گیری از چاقی کودکان در آینده باشد.
متخصصان تغذیه بر این باور هستند بدن یش از هر چیزی به آب نیاز دارد و افراد بویژه زنان باردار برای تضمین سلامتی کودکشان حتی الامکان نوشیدنی های طبیعی را جایگزین آبمیوه های قندی و شیرین کنند.
نارسایی قلبی با از بین رفتن باکتری های روده مرتبط است
خبرگزاری مهر: در روده بیماران مبتلا به نارسایی قلبی، گروه های مهم باکتری کمتر یافت می شوند و باکتری های روده شان به اندازه افراد سالم متنوع نیست.
از مدت های مدید مشخص شده است که نارسایی قلبی و سلامت روده مرتبط هستند. روده در نمونه های نارسایی قلبی، منبع خونی را کاهش داده است؛ دیواره روده ضخیم تر و نفوذپذیرتر می شود، در نتیجه باکتری ها و اجزای باکتریایی مسیرشان را به سوی خون می یابند.
همچنین دانشمندان می دانند که ترکیب باکتری های روده در سایر بیماری ها نظیر دیابت نوع۲ هم تغییر می کند.
از اینرو محققان مرکز تحقیقات قلبی-عروقی آلمان، باکتری روده نمونه مدفوع افراد سالم و بیماران مبتلا به نارسایی قلبی را آزمایش کردند. آنها دریافتند بخش های از ژنوم باکتریایی از تمایز میکروارگانیزم ها رمزگشایی می کند.
نتایج نشان داد میزان به مراتب کمتر باکتری های متفاوت در روده بیماران مبتلا به نارسایی قلبی در مقایسه با افراد سالم وجود دارد.
هنوز مشخص نیست که ایا این باکتری های روده در نتیجه نارسایی قلبی کاهش می یابند یا ممکن است خودشان آغازگر این بیماری باشند.
ارتباط ویروسهای موجود در روده با ابتلا به دیابت نوع ۱
خبرگزاری ایرنا: نتایج یک مطالعه نشان میدهد که ویروسهای روده با ابتلا به دیابت نوع ۱ که نوعی بیماری مزمن خودایمن محسوب میشود، ارتباط دارند.
دیابت نوع ۱، یک بیماری مزمن خودایمن است که در آن سیستم ایمنی بدن سلول های لازم برای کنترل سطح قند خون را تخریب می کند؛ افراد مبتلا به این بیماری به تزریق های انسولین و کنترل مداوم قند خون خود نیاز دارند.
اکنون مطالعه ای به ریاست محققان دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن نشان می دهد که ویروس های روده فرد بر خطر ابتلای وی به دیابت تاثیر دارند. بر اساس نتایج این مطالعه، بدن کودکانی که جامعه ویروسی روده آنها تنوع کمتری دارد، بیشتر احتمال دارد که آنتی بادی های خود مخرب تولید کند که به دیابت نوع ۱ منجر می شود. علاوه بر این، کودکان حامل یک ویروس خاص متعلق به خانواده Circoviridae در قیاس با کودکان حامل اعضای یک گروه متفاوت از ویروس ها، کمتر احتمال داشت که مبتلا به دیابت شوند.
همچنین محققان در این مطالعه ویروسی را شناسایی کردند که تا حد زیادی با کاهش خطر تولید آنتی بادی ها علیه سلول های خود کودکان ارتباط داشت و گروه دیگری از ویروس ها را شناسایی کردند که با افزایش این خطر ارتباط داشت؛ آنها تاکید کردند: به نظر می رسد تعادل این دو گروه ویروسی خطر تولید آنتی بادی هایی را که به دیابت نوع یک منجر می شوند ، کنترل می کنند.
محققان همچنین تفاوت هایی را در گروهی از ویروس ها به نام باکتریوفاژها bacteriophages کشف کردند که باکتری های روده و نه سلول های انسان را آلوده می کنند. آنها متوجه شدند کودکان حامل باکتریوفاژهایی (باکتریخوارها) که گونه های باکتریوئیدس Bacteroides - یکی از گروه های اصلی باکتری روده - را هدف قرار می دهند، بیشتر احتمال داشت که در مسیر ابتلا به دیابت قرار گیرند.
یافته های این مطالعه که هفته جاری در شماره ۱۰ ژوئیه نشریه اینترنتی " Proceedings of the National Academy of Sciences " منتشر شد، راهی را برای پیش بینی و حتی پیشگیری دیابت نوع ۱ ارائه می دهد.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.