کمپین «نه به فست فود» راهاندازی میشود
رئیس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از صدور بیرویه مجوز برای راهاندازی فستفود فروشیها انتقاد کرد.
وی ضمن انتقاد از صدور بیرویه مجوز برای راهاندازی فستفودها، بیان کرد: این اقدام باعث میشود مردم بیشتر به سمت فست فودها بروند. راه چاره این مشکل نیز این است که صنف اغذیه فروشی تشویق شود که غذای ایرانی عرضه کند.
عبداللهی همچنین اضافه کرد: برای اصلاح الگوی غذایی مردم باید غذاهای فوری ایرانی را جایگزین این فست فودها کنیم و فرهنگ مصرف آنها را رواج دهیم. ما با چالش نه به فستفود، میخواهیم جامعه را آگاه کنیم و فرهنگ مصرف غذاها و فستفودهای ایرانی را گسترش دهیم.
رییس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت همچنین اضافه کرد: مردم به خصوص کودکان این غذاها را نمیشناسند. اغذیه فروشیها نیز میتوانند به سمت این غذاها مثل انواع کوکوها، املت، آشهای ایرانی که فوری و مدل فست فود دارند ، بروند.
وی هدف از این برنامه را ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سالم ایرانی عنوان کرد و افزود: اگر مردم این غذاها را با قند و نمک و روغن کمتری استفاده کنند، الگوی غذایی اصلاح می شود. حدود 50 درصد مردم دچار چاقی هستند و شاهد روند افزایشی چاقی، دیابت، فشارخون و چربی خون هستیم.
رییس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از رایزنی این وزارتخانه با اصناف در این زمینه خبر داد و گفت: از طریق دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی جلساتی با حضور نمایندگان همه بخشها از جمله صنف اغذیه فروشها برگزار و مباحث در قالب بحثهای کارشناسی دنبال میشود. همچنین سعی میکنیم در قالب همایشهایی اهمیت این موضوع را برای اصناف روشن کنیم؛ چراکه ابتدا باید در این زمینه دیدگاهی ایجاد شود و بعد گام به گام جلو رویم. مهمترین اولویت ما در بحث سلامت تغذیهای مردم، فرهنگسازی صحیح است.
/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *