صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ایجاد اشتغال عاملی مهم در جلوگیری از بازگشت مجدد افراد به زندان است

۰۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۱:۵۱
کد خبر: ۲۸۱۹۶۱
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
حجت الاسلام والمسلمین تقوی فرد گفت: در استان مازندران، بازگشت به زندان برای افرادی که تحت پوشش مرکز مراقبت بعد از خروج قرار گرفته و وام اشتغال زایی دریافت کرده اند، به کمتر از نیم درصد رسیده است.
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، حجت الاسلام والمسلمین تقوی فرد رئیس کل دادگستری استان مازندران در نشست کارگروه اشتغال زندانیان آمار بازگشت زندانیان به زندان را کمتر از نیم درصد اعلام کرد.

وی با بیان اینکه سالانه حدود هفت هزار مددجو به طور مستمر در زندان‌های استان مازندران حضور دارند، افزود: قطعاً ساماندهی این افراد پس از آزادی، در کاهش  آسیب‌های اجتماعی در جامعه بسیار موثر خواهد بود.

این مقام قضایی در استان مازندران با مهم ارزیابی کردن فراهم شدن زمینه اشتغال برای مددجویان پس از آزادی از زندان با کمک مسئولین مرتبط و کارآفرینان استان، ایجاد اشتغال را عاملی مهم در جلوگیری از بازگشت مجدد افراد به زندان دانست و تصریح کرد: یكى از موانع بزرگ اشتغال زندانیان پس از آزادی، نگاه جامعه به این افراد است که به رغم متنبه شدن فرد و میل به کسب روزی حلال، به خاطر سوءسابقه، پذیرش این افراد از سوی جامعه در سطح کم قرار دارد.

حجت الاسلام والمسلمین تقوی فرد با اشاره به این مطلب که حدود 15 درصد زندانیان برگشت به زندان دارند، اظهار داشت: در استان مازندران، برگشت به زندان برای افرادی که تحت پوشش مرکز مراقبت بعد از خروج قرار گرفته و وام اشتغال زایی دریافت کرده‌اند، به کمتر از نیم درصد رسیده است.

وی با بیان این که می توان از تجربه و پتانسیل دستگاه های اجرایی مرتبط برای ساماندهی مددجویان آزاد شده استفاده کرد، ایجاد فرصت های شغلی برای مددجویان را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: مددجویان، جزئی از جامعه هستند و باید پس از طی دوران محکومیت خود به جامعه بازگردند و در این راستا سعی شده با بررسی های علمی برای مددجویان پس از خروج از زندان برنامه ریزی شود.

انتهای پیام/ 





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *