صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دم خروس از اتاق فکر لندن بیرون زد

۱۵ دی ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۲:۳۱
کد خبر: ۲۶۳۵۰۷
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
هجمه به دستگاه قضایی در حالی طی چند ماه گذشته به اوج خود رسیده بود که با پوچ درآمدن موضوع واهی «حساب‌های قوه قضاییه» و ایستادگی مسئولان قضایی در مقابل فتنه‌گران، فاز جدید این حملات رنگ و بوی تبلیغاتی و انتخاباتی به خود گرفت؛ تا جایی که برخی روزنامه‌نگاران فراری به دامن انگلیسی‌ها، با رونمایی از رمز عملیات روانی در انتخابات سال آینده، از پروژه جدید این اتاق فکر خارج‌نشین رونمایی کردند.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از روزنامه حمایت؛ هجمه به دستگاه قضایی در حالی طی چند ماه گذشته به اوج خود رسیده بود که با پوچ درآمدن موضوع واهی «حساب‌های قوه قضاییه» و ایستادگی مسئولان قضایی در مقابل فتنه‌گران، فاز جدید این حملات رنگ و بوی تبلیغاتی و انتخاباتی به خود گرفت؛ تا جایی که برخی روزنامه‌نگاران فراری به دامن انگلیسی‌ها، با رونمایی از رمز عملیات روانی در انتخابات سال آینده، از پروژه جدید این اتاق فکر خارج‌نشین رونمایی کردند. 

درست یک هفته پس از سالروز حماسه 9 دی و در حالیکه رییس و مسئولان ارشد دستگاه قضایی در سخنرانی‌های مختلف، بر باز بودن پرونده فتنه و ضرورت هشیاری در برابر فتنه‌گران تاکید داشتند و دقیقا یک روز پس از سخنان هشدارگونه رییس قوه قضاییه در خصوص باز بودن پرونده بابک زنجانی و افراد مرتبط با او، دم خروس هجمه‌های چندماهه علیه قوه قضاییه و رییس آن، از اتاق فکر لندن بیرون زد و فردی چون مسعود بهنود که سال‌ها سابقه همکاری با بی‌بی‌سی فارسی را دارد، در توئیت‌های مختلفی خواستار برجسته کردن دو موضوع «مطالبه حقوق بشر» و «حمله به قوه قضاییه» در ماه‌های نزدیک به انتخابات ریاست‌جمهوری در اردبیبهشت‌ماه 96 شد. 

این عملیات روانی در حالی صورت گرفته است که موضع‌گیری‌ها و اقدامات قاطع قوه قضاییه در پرونده‌های مرتبط با فتنه، فساد و نفوذ به عصبانیت «ضدانقلاب خارج نشین و برخی فتنه‌گران داخلی» بیش از پیش دامن زده است؛ تا جایی که این جریان، این بار به صورت عریان و عیان به میدان رویایی با دستگاه قضایی آمده و با جلو فرستادن شخصی مانند «مسعود بهنود» که سوابق روشنی در همکاری با رسانه‌های ضدانقلاب از جمله بی‌بی‌سی فارسی دارد، از اجرای برنامه تخریبی خود در ماه‌های آینده پرده برداشتند.
 
 عصبانیت فتنه‌گران از دستگاه‌ قضایی

در این زمینه احمد سالک کاشانی، نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با «حمایت» و  در واکنش به مطلب مسعود بهنود در توییتر  با بیان اینکه هیچ‌گاه فتنه تمام نمی‌شود و حال عوامل فتنه می‌خواهند با حمله به ارگان مقدس جمهوری اسلامی یکی از ارکان‌های نظام را زیر سوال ببرند، اظهارمی‌کند: دقیقا بعد از صحبت رییس قوه‌قضاییه در خصوص مفتوح بودن پرونده‌هایی مانند بابک زنجانی و فتنه این مطلب انتشار یافته است که نشان می‌دهد فتنه تمام نشده و در زمان انتخابات نیز این امر وجود خواهد داشت.

سالک کاشانی در ادامه با تاکید بر اینکه عناصر فتنه هنوز درداخل کشور انزجار و پشیمانی خود را ابراز نکردند،  می‌گوید: عناصر فتنه در داخل و خارج از کشور برای درپوش‌ گذاشتن بر روی اقدامات خود با تکیه بر انتخابات آینده می‌خواهند حمله دیگری را آغاز کنند.وی با اشاره به اینکه  در حال حاضر این افراد با ظاهری رنگ‌ و لعاب‌دار و داخلی مانند ماری زهرآگین اقدام می‌کنند و به دنبال حمله‌ای جدی هستند، می‌افزاید: صحبت مسعود بهنود در توییت خود نشان از عصبانیت فتنه‌گران از دستگاه‌ قضایی است.نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به عملکرد قاطعانه و انقلابی دستگاه قضایی در برخورد با موضوع فتنه، می‌افزاید: خوشبختانه مردم ملت ایران به همه پشت‌ پرده‌های دشمن آگاه هستند.
 
 قوه‌قضاییه به هجمه‌ها افتخار کند

همچنین محمد صادق کوشکی، کارشناس مسائل سیاسی نیز در گفت‌وگو با «حمایت» فعالیت دستگاه قضا را به دو سطح معطوف دانسته و معتقد است: یک سطح از فعالیت قوه قضاییه مربوط به مسایل روزمره است که انبوه شکایت‌های مردم را در برمی‌گیرد و بارها به گفته مسئولان قضایی به دلیل کمبود نیروی متخصص و کمبود قاضی، از وضعیت موجود ابراز نارضایتی کرده و خواستار بهبود این وضعیت شده است. 

وی در ادامه با اشاره به سطح دوم فعالیت‌های دستگاه قضا می‌افزاید: بخش دیگری از فعالیت‌های قوه قضاییه هم مربوط به پرونده‌های کلان به خصوص پرونده‌هایی با محتوای تخلفات سیاسی و امنیتی و پرونده‌های کلان اقتصادی است که غالب آنها علیه نظام جمهوری اسلامی است.کوشکی اظهار می‌کند: هرگاه قوه قضاییه در مسیر وظایف خود به خوبی عمل کرده و این هدف که مسیر درست در رسیدگی به تمام پرونده‌ها را در پیش گرفته است، مورد هجمه و حملات وسیعی از سوی مخالفان قرار گرفته است. 

وی عنوان می‌کند: بارها پیش آمده که در مقاطع مختلف زمانی، مسئولان قضایی سراغ کودتاچیان و معاندان امنیتی و اقتصادی کشور و به خصوص افرادی که در ظاهر از بیت‌المال مسلمین ارتزاق می‌کنند اما در عمل همسو با نقشه دشمنان نظام حرکت می‌کنند و سربازی امریکا و انگلیس را می‌کنند، رفته است و همین مساله با هجمه‌هایی مصادف بوده است. کوشکی می‌گوید: هجمه‌های اخیر پیرامون پرونده فتنه یا زیر سوال بردن قوه قضاییه در خصوص پرونده بابک زنجانی یا باز کردن ماجرای حساب‌های قوه قضاییه، نشان می‌دهد که قوه قضاییه عملکرد موفقی داشته و مسیر را به درستی پیش می‌رود و تمام این هجمه‌ها و جنگ روانی علیه دستگاه قضا امری طبیعی است. وی ادامه می‌دهد: این مساله نقطه افتخار قوه قضاییه است و باید برای مدیران متخلف و مفسدان اقتصادی و سیاسی و امنیتی ادامه یابد. 
 
 عملکرد قوه قضاییه قاطعانه است

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز در خصوص هجمه‌های اخیر علیه قوه قضاییه می‌گوید: با توجه به قاطعیت دستگاه قضا در مبارزه با مفاسد اقتصادی و اقداماتی که در این عرصه صورت گرفته، وجود چنین هجمه‌هایی طبیعی است. علاءالدین بروجردی در گفت‌وگو با «حمایت» اظهار کرد: نقشه امریکا و کشورهای غربی به خصوص انگلیس علیه نظام جمهوری اسلامی ایران از دیرباز بوده و امری نیست که در شرایط کنونی، با واکنش‌های برخی دشمنان در رسانه‌های بیگانه تازگی داشته باشد.وی افزود: سناریوی انگلیسی و هجمه‌هایی که به دلیل عصبانیت فتنه‌گران علیه دستگاه قضایی این روزها مطرح می‌شود هم یکی از همین موارد است که ناشی از عملکرد قاطع و صریح مسئولان قضایی است.
 
  کوتاهی دستگاه دیپلماسی در پرونده بابک زنجانی محرز است

نماینده سابق مجلس در دوره نهم در واکنش به هجمه‌هایی که اخیرا علیه قوه‌قضاییه مطرح شده است، گفت: هجمه‌هایی مانند انتقاد پرونده بابک زنجانی و طولانی شدن رسیدگی به آن، در اصل به کوتاهی و کم‌کاری دستگاه دیپلماسی در سفارتخانه‌های کشورهایی که این پرونده مفتوح است، مربوط می‌شود. 

اسماعیل کوثری گفت: دولت باید فعال شود و موضوعات برخی پرونده‌های جاری که ابعاد بین‌المللی پیدا می‌کنند را با سفارتخانه‌هایی که مستقر در کشورهای مربوطه است را از طریق موقعیت خود پیگیری کنند.  دولت باید در حمایت از منافع ملی و پول‌هایی که به دلایل مختلف از کشور خارج شده، اقدامات لازم را انجام دهد و این موضوع در صورتی که به درستی از سوی دستگاه دیپلماسی پیگیری شود، کمتر شاهد هجمه‌های اخیر علیه دستگاه قضا خواهیم بود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *