صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

لزوم ارتقاء جایگاه مددکاری اجتماعی در زندان‌ها

۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۱:۱۵:۰۱
کد خبر: ۲۲۰۲۶۵
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
ترابی گفت: مددکاری اجتماعی نقشی بی بدیل در اصلاح نفوس به خطا رفته و کاهش جمعیت کیفری زندانها دارد.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی ، به نقل از روابط عمومی اداره کل زندان‌های استان قزوین، محمود ترابی در جلسه کارگروه مددکاران اجتماعی  زندانهای استان اظهار کرد: مددکاری اجتماعی در زندانها ازجایگاه حرفه ای برخوردار است وبایستی به نقش این حوزه توجه بیشتری، بویژه درمحاکم قضایی بعمل آید.
 
وی با اشاره به اینکه فراهم آوردن شرایط پذیرش و سازگاری اجتماعی زندانیان ازجمله وظایف مددکاران اجتماعی است گفت: مددکاری اجتماعی در زندان می کوشد تا زمینه هدایت معنوی و مادی زندانیان فراهم شده و نارسایی‎ها و مشکلات روانی ، اجتماعی و اقتصادی آنها چاره جویی شود.
 
ترابی به نقش مددکاران اجتماعی در شورای حل اختلاف زندان اشاره کرد و گفت: بررسی همه جانبه وضعیت زندانیان وپرونده قضایی آنها توسط مددکاران اجتماعی ،کمک شایانی به امکان ایجاد صلح وسازش و آزادی از زندان می نماید.مددکاران اجتماعی زندان باشناسایی این دسته از زندانیان ودعوت از شکات آنان زمینه سازش را از طریق شورای حل اختلاف محیا می کند.
 
مدیر زندان مرکزی قزوین خاطرنشان کرد: ایجاد صلح وسازش از لحاظ انسانی وآموزش های دینی وهم از نظر قوانین کیفری در کاهش جرائم وسلامت روانی جامعه بسیار تاثیر گذار است. نکته قابل توجه دیگر در خصوص جایگاه و کاربرد مددکاری اجتماعی  ارتباط آن با مسئولین و مراجع قضائی است . چه اینکه مددکاران می توانند نظرات مؤثری درباره حل مشکل و تقاضا های مددجویان به محاکم قضایی ارائه کنند. بویژه اعطای امتیازها در قوانین جاری چون آزادی مشروط، عفو، تخفیف مجازات در راستای بسترسازی جهت بازگشت مجدد به جامعه حیاتی است.
 
وی با تأکید بر اینکه اصول اساسی مددکاری اجتماعی در زندانها بر گرفته از تعالیم و اخلاق اسلامی است تصریح کرد: مددکاران اجتماعی زندانها می بایست تمام مساعی خود را با جدیت بیشتر از پیش بکار گیرند و با پایبندی به منشور اخلاقی این حرفه وباهمکاری نهادهای ذیربط ازجمله شورای طبقه بندی زندانها ، محاکم قضایی وشورای حل اختلاف،رسالت حرفه ای خود را به منصه ظهور برسانند.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *