مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت در استانها کمیتههایی بهصورت ترکیبی تشکیل شد و این کمیتههای ترکیبی با محوریت سازمان مدیریت بحران و شخص استاندار مدیریت شد تا ناترازی انرژی، تبعات کمتری برای کل کشور داشته باشد.
معاون وزیر نفت در امور گاز با بیان اینکه تولید گاز شیرین در پالایشگاههای کشور به حدنصاب ۸۶۵ میلیون مترمکعب در روز رسیده است، گفت: با آرایش مناسب شبکه، رکورد روزانه انتقال گاز به رکورد ۸۶۵ میلیون مترمکعب رسید.
وزیر نیرو گفت: نیروگاه شیروان یکی از مهمترین نیروگاههای کشور به شمار میرود و خوشبختانه در حال حاضر همه واحدهای این نیروگاه آماده تولید برق هستند، اما به دلیل محدودیت و کمبود سوخت تحویلی، دو سوم واحدهای نیروگاه شیروان امکان تولید برق ندارد.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از ثبت رکورد روزانه ۸۶۲ میلیون مترمکعب تولید گاز خبر داد و گفت: زمستان امسال نزدیک به ۸۰ تا ۸۲ درصد از کل گاز تولیدی را بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء مصرف میکنند.
سخنگوی شرکت ملی گاز ایران مقدار گاز مصرفشده در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء را ۶۱۰ میلیون مترمکعب از مجموع ۸۵۹ میلیون مترمکعب کل گاز مصرفی کشور در روز گذشته اعلام کرد.
باتوجه به افزایش مصرف سوخت در فصل سرد سال، مدیریت تأمین انرژی به یکی از چالشهای اصلی نهادهای مرتبط تبدیل شده است، چالش بزرگی که وزارت نیرو همواره تلاش کرده است با برنامهریزیهای هوشمندانه ضمن جلوگیری از بروز مشکلات بزرگ، نسبت به تأمین حداکثری انرژی بخشهای مختلف باوجود محدودیتهایی که در حوزه سوخت وجود دارد، اقدام کند.
شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران در پی انتشار اخباری در فضای مجازی با طرح این سوال که «آیا افزایش قیمت بنزین در راه است؟» اطلاعیهای را صادر کرد.
مدیرکل دفتر راهبری و نظارت بر تولید وزارت نیرو هزینه سرمایهگذاری و تولید برق را مهمترین مولفه توسعه نیروگاهی برشمرد و اظهار داشت: نیروگاه خورشیدی و گازی کمترین سرمایه اولیه را لازم دارند و نیروگاههای زغال سنگ سوز و هستهای بیشترین میزان سرمایهگذاری اولیه را به خود اختصاص میدهند.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با اعلام اینکه ۹۵درصد جمعیت کشور از گاز طبیعی استفاده میکنند، گفت: در صورت مصرف بهینه گاز میتوانیم ۵۰ میلیون مترمکعب صرفهجویی داشته باشیم.
رئیس پژوهش و فناوری و کانون تفکر شرکت نفت و گاز پارس گفت: ۹ قرارداد پژوهشی به ارزش ۳۰۰ میلیارد ریال در این شرکت در حال اجرا است و سه موضوع پژوهشی دیگر نیز در شرف عقد قرارداد است.