۱.۵ میلیون یورو صرفه جویی ارزی با داخلی سازی برج تقطیر

14:13 - 11 آبان 1399
کد خبر: ۶۷۰۴۶۴
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
معاون سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران ارزش روز هزینه ساخت برج تقطیر تماما ایرانی را معادل ۲۳۰ میلیارد ریال و ۴۰ درصد ارزان‌تر از نمونه خارجی آن اعلام کرد.
- بنا به اعلام شاتا، سازه برج تقطیر تماما ایرانی نخستین زیست پالایشگاه کشور در کرمانشاه به وزن ۶۰ تن و ارتفاع ۵۰ متر بعنوان قلب این پالایشگاه امروز نصب شد. محمد نوری امیری در این خصوص گفت: ظرفیت پالایش این برج روزانه معادل یک میلیون ۶۰۰ هزار لیتر مخلوط ورودی اولیه هست که در نهایت به استحصال ۲۰۰هزار لیتر اتانول سوختی و سایر محصولات جانبی می‌انجامد.

معاون سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران اعلام کرد: تمام عملیات مهندسی طراحی فرایند و ساخت این برج تقطیر با بهره گیری از دانش و توان متخصصان داخلی صورت گرفته به ویژه برای اولین بار در کشور این گونه از سینی‌های تقطیر که نیازمند ترکیبی از دانش و فناوری در رشته‌های مختلف هست داخلی سازی شده است.

وی افزود: داخلی سازی این برج از خروج حدود یک و نیم میلیون دلار ارز جلوگیری کرده است. همچنین ارزش روز هزینه ساخت برج تقطیر معادل ۲۳۰ میلیارد ریال و ۴۰ درصد ارزان‌تر از نمونه خارجی هست. علاوه بر این صرفه جویی ریالی و ارزی دستیابی به توان ساخت داخل سینی‌های تقطیر و تزریق این هزینه در بین سازندگان داخلی مزیت دیگر داخلی سازی این بخش از زیست پالایشگاه کرمانشاه است.
معاون نوسازی و بهره برداری ایدرو با بیان اینکه مجموع ارزش روز سرمایه گذاری انجام شده توسط این سازمان برای احداث نخستین زیست پالایشگاه تولید بیواتانول کشور در کرمانشاه معادل ۶ هزار و پانصد میلیارد ریال از محل منابع داخلی و سایر منابع است افزود: ۶۶ میلیون لیتر تولید سالانه این محصول در زیست پالایشگاه کرمانشاه به صرفه جویی ۶۶میلیون دلاری و تولید سوخت سالمتر در کشور می‌انجامد. همچنین سالانه ۶۶هزار تن کنجاله تخمیری باقیمانده از تولید الکل سوختی بعنوان محصول جانبی بدست می‌اید که اکنون بعنوان یک ماده ارزشمند تغذیه دام بصورت وارداتی تامین می‌شود.

بیواتانول سوختی یک محصول پاک و سازگار با محیط زیست است که به جای افزودنی‌های شیمیایی اکتان افزای بنزین برای تولید بنزین با کیفیت و کم الاینده به کار میرود و برای اولین بار در کشور زیست پالایشگاه تولید ان در حال احداث است. وفق برنامه با استمرار همکاری بانک‌های ملت و تجارت واحد صنعتی سال آینده به بهره برداری نهایی میرسد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *