رضایت بالای زائران از کمیت و کیفیت غذا

14:59 - 12 مرداد 1398
کد خبر: ۵۳۸۵۵۲
نماینده، ولی فقیه درحج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی گفت: زائران براساس ارزیابی‌های انجام شده از نوع اقلام مورد استفاده، کمیت و کیفیت غذا در مکه و مدینه رضایت دارند.

رضایت بالای زائران از کمیت و کیفیت غذابه گزارش خبرنگار گروه جامعه ، حجت الاسلام عبدالفتاح نواب که به همراه علیرضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت از دو آشپزخانه مرکزی در مکه بازدید می‌کرد، گفت: در بحث غذا بهترین قضاوت کننده خود زائران هستند.


وی اظهار کرد: در جریان بازدید‌های دو روز گذشته آنچه نمود داشت آنکه هم توزیع کنندکان غذا و هم زائران از طبخ غذا و نوع برنج و کیفیت اقلام بکاربرده شده، کاملا رضایت دارند.


نماینده، ولی فقیه درحج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی گفت: از دیدگاه آنها امسال غذای طبخ و توزیع شده بسیار با کیفیت است و به این منظور قدردان خادمان ضیوف الرحمن هستند که در مجموعه حج و زیارت در خدمتگزاری به زائران و حجاج فعالیت می‌کنند.


وی تصریح کرد: آنچه این خدمت را به نتیجه مطلوب می‌رساند، عشق،  علاقه و اخلاص خادمان ضیوف الرحمن است. فقط در آشپزخانه الافندیه روزانه تا ۷۰ هزار پرس غذا در وعده پخت می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *