شوهر میتواند زن خود را ازحرفه یا صنعتی که منافی مصالح خانوادگی یا حیثیات خود یا زن باشد، منع کند
بر اساس ماده ۱۱۱۷ قانون مدنی شوهر میتواند زن خود را ازحرفه یا صنعتی که منافی مصالح خانوادگی یا حیثیات خود یا زن باشد، منع کند. کارشناسان وکیلآنلاین در این مورد توضیح دادهاند.
خبرگزاری میزان -
پاسخ کارشناسان وکیلآنلاین:
به گزارش ، پرسش مخاطب وکیلآنلاین درباره شغل زن و مخالفت شوهر با آن این است:
سلام خانمی هستم ۲۹ ساله که سه سال قبل ازدواج کردم شرطم برای ازدواج این بود که همسرم اجازه دهد بدنبال علایق هنری خودم یعنی بازیگری و کارگردانی بروم و او موافقت نمود حتی شرط کرده بودم اینکه بخواهم سرکار بروم یا نروم بعهده خودم باشد و او پذیرفت. اکنون بعد از گذشت سه سال نه اجازه کارکردن میدهد و نه اجازه فعالیت هنری... باید چه کنم؟ او را دوست دارم و طلاق نمیخواهم، اما با این وضعیت بدبینی او و خانه نشینی من نمیتوانم زندگی کنم ... باید چه کنم که هم زندگیم حفظ شود هم او پایبند به قول و قرارش شود؟ راه حل قانون چیست؟ شاهدین این قول و قرار والدین من و همسرم هستند در ضمن روانشناسی که برای ازدواج نزد او رفتیم هم در جریان است، اما نمیدانم شهادت بدهد یا خیر ...، اما اگر قاضی بگوید شوهرم قسم به قرآن بخورد قطعا حرف من ثابت میشود ... خواهشا بگویید چه کنم؟
پاسخ کارشناسان وکیلآنلاین:
هر چند که بر اساس ماده ۱۱۱۷ قانون مدنی شوهرمی تواند زن خود را ازحرفه یا صنعتی که منافی مصالح خانوادگی یا حیثیات خود یا زن باشد، منع کند، اما قانونگذار قبل از بیان بایدها و نبایدها و به عبارتی حقوق و تکالیف زوجین آنها را به تشیید مبانی زندگی ترغیب میکند؛ فلذا صرفنظر از اینکه آنچه مورد نظر شماست، صرفا در حالتی میتواند مورد نهی همسران قرار گیرد که برخلاف مقرره فوق باشد، اما آنچه معقول است، ابتدا حفظ زندگی و کانون خانواده بوده، بعد سایر مسائل که قطعا از طریق روانشناس قابل حل خواهد بود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *