فرش قرمزی از محصول بنگلادش

12:13 - 30 تير 1396
کد خبر: ۳۳۰۹۴۴
برداشت فلفل قرمز در ناحیه بوگرا در بنگلادش موجب شده است فرش قرمز وسیعی به چشم بخورد که بسیار گسترده است و تا چشم کار می‌کند فلفل قرمز دیده شود.

فرش قرمزی از محصول بنگلادشبه گزارش گروه فضای مجازی ، در هندوستان و بنگلادش به کاشت فلفل اهمیت خاصی می دهند چون برای همه غذاهایشان از فلفل قرمز استفاده می نمایند چندین هزار نفر در هندستان و بنگلادش در مزرعه فلفل کار می کنند خیلی از خانواده های بنگلادشی هم مخارج خودشان را از همین مزرعه های فلفل به دست می آوردند.

بیش از دو هزار کارگر درحدود ۱۰۰ مزرعه کشت فلفل قرمز در بنگلادش کار می کنند تا فلفل های تولیدی را به کارخانجات تولید ادویه عرضه کنند.

برداشت فلفل قرمز در ناحیه بوگرا در بنگلادش موجب شده است فرش قرمز وسیعی به چشم بخورد که بسیار گسترده است و تا چشم کار می‌کند فلفل قرمز دیده شود.

ناحیه بوگرا هر ساله مقدار وسیعی برداشت فلفل دارد که حجم زیاد آن باعث می‌شود این محصول به کشورهای دیگر نیز صادر شود.

بیش از 2000 کارگر در 100 مزرعه فلفل هنگام برداشت محصول مشغول به کار می‌شوند و تمام روز را در حال چیدن هستند.

فلفل قرمز یکی از ادویه‌های مهم و پرکاربرد در غذاهای بنگلادش است که در انواع خوراکی‌ها استفاده می‌شود.

محققان عقیده دارند، فلفل قرمز را نباید با فلفل سیاه یا سرکه و یا خردل که هر یک به نوعی در ردیف چاشنی‌های تند هستند، اشتباه کرد زیرا اینها محرک هستند در صورتی که فلفل قرمز آرام بخش و مسکن است.

به عقیده آنها فلفل قرمز نقش موثری در تسکین درد، تسکین سردرد، کاهش لخته شدن خون، کاهش ابتلا به انواع سرطان، جلوگیری از چاقی و کاهش وزن ایفا می‌کند.

 منبع تابناک


: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.


برچسب ها: فلفل قرمز

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *