آموزش پخت یک ماهی سوخاری متفاوت

20:49 - 14 فروردين 1396
کد خبر: ۲۹۵۰۳۸
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ماهی سوخاری را به شما آموزش دهیم .
آموزش پخت یک ماهی سوخاری متفاوتبه گزارش گروه فضای مجازی، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ماهی سوخاری را به شما آموزش دهیم .

مواد لازم:
 
ماهی: یک کیلو ، آرد سوخاری و آرد سفید: از هر کدام یک لیوان ، سویا سس: 4 تا 5 قاشق ، سرکه یا آبلیمو: 3 تا 4 قاشق غذا‌خوری، تخم‌مرغ: 2 عدد ، فلفل و زردچوبه و روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

برای تهیه ماهی سوخاری بهتر است از ماهی فیله یا ماهی بدون استخوان استفاده کنید. گرچه ماهی قزل‌آلا هم گزینه‌ای مناسب برای تهیه ماهی سوخاری است.

ابتدا ماهی را تمیز کنید و به قطعه‌های منظم برش بزنید و در یک ظرف بگذارید. سویا سس را به همراه آبلیمو و سرکه و فلفل روی ماهی‌ها بریزید، طوری که همه قسمت‌های ماهی به این مواد آغشته شود.

سویا سس برای طعم‌دار کردن انواع گوشت مناسب است. روغن را در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید. تخم‌مرغ‌ها را هم در یک ظرف شکسته و زردچوبه را به آن اضافه کرده، خوب هم بزنید. تکه‌های ماهی را ابتدا به آرد آغشته کنید و بعد در مایه تخم‌مرغ فرو کنید.

مجددا ماهی را در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ سرخ کنید. ماهی‌ها را در دیس مناسب چیده و اطراف آنها را با چند برگ کاهو و زیتون و لیمو تزئین کنید.

می‌توانید مقداری پوره سیب‌زمینی تهیه کنید. آن را در قیف بریزید و با سرقیف شکوفه‌ای اطراف دیس ماهی سوخاری را با پوره تزئین کنید.
 
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *