آلو بخورید تا سالم بمانید
مصرف آلو با جلوگیری از افزایش فشارخون، کنترل قندخون و پیشگیری از بروز بیماریهای قلبی ـ عروقی، سرطان، بیماریهای گوارشی، کاهش چربی و ... نقش بسزایی در سلامت انسان دارد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از فردا، آلو؛ میوه تک هستهای از خانواده زردآلو و هلو، دارای طعم متغیر ( از ترش تا شیرین ) و رنگهــای زرد، سبـز، قـرمـز و ارغوانـی است که بیش از هزاران گونه متفاوت از این میوه در دنیا وجود دارد که از نظر رنگ، شکل و اندازه، دارای تنوع زیادی هستند.
آلو، اکثراً به صورت تازه مصرف میشود؛ اما میتوان آن را به صورت خشک و یا بصورت کمپوت و مربا مصرف کرد و یا به کیکها، سالادها و غذاها اضافه نمود.
در طب چینی، آب آلو بهعنوان « اکسیر صبحانه » جهت سمزدایی وشادابی بدن بعد از خواب توصیه شده است.
/انتهای پیام/
/انتهای پیام/
:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به
معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای
منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *